Електромобилите набират все повече популярност, но някои от изявените автомобилни

...
Електромобилите набират все повече популярност, но някои от изявените автомобилни
Коментари Харесай

Tesla Model 3 “Hacker Edition” разчупва стереотипа за колите на ток

Електромобилите набират от ден на ден известност, само че някои от изявените автомобилни запалянковци към момента отхвърлят да ги „ одобряват “ и се концентрират върху моторите с вътрешно горене и тяхното модифициране. От другата страна на нещата, пък има почитатели на колите на ток, които се хвалят с планове въз основата на електрически автомобили, като Tesla-та, която ще ви покажем през днешния ден. Тя носи името Model 3 Hacker Edition и демонстрира много нападателен тунинг пакет.
`Tesla

Цената на пакета е малко над 4 хиляди евро и включва огромно крило в GT жанр, нова предна ризница с три отвора, както и мощно изразен челен сплитер. Капакът също е нов, а дружно с него са добавени и по-широки калници начело и откъм гърба, допълнени с издължени прагове. Те могат да бъдат направени, както от пластмаса, по този начин и от карбонови нишки.
`Tesla

Пакетът може да бъде допълнен още от модул за управление на въздушното окачване, както и 19-цолови джанти с ширина от 9.5J начело и 11J откъм гърба. Промени по задвижването няма, което значи, че мощността зависи напълно от версията, която клиентът е решил да модифицира.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР