Електрическите велосипеди вече съставляват най-големия сектор на растеж на пазара

...
Електрическите велосипеди вече съставляват най-големия сектор на растеж на пазара
Коментари Харесай

Е-велосипеди vs. автомобили - ще се случи по-рано, отколкото си мислите

Електрическите колела към този момент съставляват най-големия бранш на напредък на пазара на колела (а на някои места и единственият бранш на напредък на пазара на велосипеди).

Сега новите числа демонстрират, че бързият напредък на електронните колела може да докара до това да надминат колите в Европа. Електрическите колела печелят известност от години. Но пандемията на COVID-19 в допълнение форсира разпространяването им, защото пасажерите търсят стопански и ефикасни други възможности на публичния превоз и обществено отдалечените бягства от блокадите.

Много европейски компании за електронни колела, като VanMoof, означиха двуцифрен или трицифрен растеж през 2020 година Само в Германия през първата половина на 2019 г.са продадени съвсем 1 милион електрически велосипеда. Това е почти равно на всички продажби на електронни колела в страната през 2018 г.и това включва няколко месеца, когато разноските са намалели в първите дни на пандемията.

Сега специалистите претеглят прогнозите за растежа на европейския пазар на електронни колела през идващите няколко години. Европейската конфедерация на велосипедната промишленост (CONEBI) чака до 2025 година размерът на европейския пазар на електронни колела да нарасне до към 7 милиона единици.

Въпреки че наподобява по-трудно за американците да одобряват действителността, че електрическите колела могат да служат като изцяло функционални транспортни средства за пътешестване за доста хора, може би нова вълна от налични електрически мотоциклети може да помогне.

С такива компании, защото SONDORS, възнамерява да пусне налични електрически мотори, които могат да се употребяват като по градските, по този начин и по шосейни пътища, може би, Съединени американски щати ще могат да намерят пътя към това, с цел да обхване примес от по-малки и по-ефективни единични електрически транспортни средства.

Може би.

Източник: Automotive Cluster Bulgaria
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР