Екзотична почивка за седмица в Тунис и посещение на Сахара

...
Екзотична почивка за седмица в Тунис и посещение на Сахара
Коментари Харесай

Сахара по-евтина от Велинград за 22 септември

Екзотична отмора за седмица в Тунис и посещаване на Сахара ще ни излезе по-евтино, в сравнение с 4 дни във Велинград в дните към 22 септември, сподели изследване на „ Телеграф “.

Екскурзията до непознатата страна за 7 нощувки излиза 773 лева на човек с включени закуски, обеди, вечери, нощувка в оазис в пустинята и разглеждане на забележителности като амфитеатър, палат и корабоплаване с пиратски транспортен съд.
В цената влизат и самолетните билети.
За съпоставяне, в случай че желаеме да изкараме почивката към Деня на независимостта във Велинград, би трябвало да платим 1840 лева за двама в апартамент във Велинград за 4 дни.

В пакета за спа столицата на Балканите влизат нощувки, закуски и вечери без обяд, прилагане на басейн, спа център и фитнес.

Дефицит

Дефицит сега са свободните места в дните към 22 септември за Италия. Цените на пакетите излизат към 1000 лева на човек.

Всички предложения за Сицилия да вземем за пример са изкупени. „ Няма места, записванията започнаха рано и всичко е цялостно “, разясниха туроператори.
Сред офертите с максимален интерес е пакет за 1190 лева на човек в двойна стая за 6 дни в Италия със аероплан на база полупансион.
Седмият ден се нощува в Малта с опция за циркулиране на забележителностите. Настаняването е в 4-звездни хотели. Голям е ползата и към екскурзиите до Римини в Италия за седмица, които вървят по 1065 лева

Поклонници

Ако желаете да останете в България и нямате толкоз дълга отпуска, може да се възползвате от офертите за поклоннически туризъм, които са забавни, а и не костват скъпо, споделиха още туроператори.
Едно от предложенията е двудневна екскурзия с рейс за 90 лева на човек в Рила и Пирин.
Включва настаняване в двойна или тройна стая в хотел и обиколка на разнообразни манастири, както и посещаване на Рупите.

За 2 нощувки в Троян пък пригответе 170 лева на човек. Настаняването е в първокласен хотел, с включени закуски и вечери, прилагане на сауна, басейн, интернет, както и прилагане на 10 % отстъпка за масаж.

Източник: Телеграф
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР