Експерти по пътните съоръжения и организацията на трафика ще бъдат

...
Експерти по пътните съоръжения и организацията на трафика ще бъдат
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Пробив до Водната палата ще има рано или к...

Експерти по пътните уреди и организацията на трафика ще бъдат поканени на публичното разискване на плана за пробива до Водната палата. Такава полемика е планувана в решението на Общинския съвет, взето на една от последните сесии. 

„ Задръстванията на колелото до Водната палата са проблем на всички пловдивчани. До месец ще бъде оповестено публично разискване като ще дойдат хора, които схващат от градоустройство и трафик, с цел да се изкажат ”, съобщи кметът Здравко Димитров. 



И добави във връзка на дебата на сесията: „ Видяхте какво беше в залата. Аз, в случай че не разбирам някоя тематика, не се изричам. А на сесията се говореше, че някоя къща щяла да мръдне с няколко сантиметра встрани. Очевидно има хора, които могат да предскажат и земетресенията. Това, че при градежа на пробива щели да падат къщи, е несериозно. В света има тунели под водата, правени преди 100 години, а ние за един подлез с дължина 40 метра, се чудим. Обидно ми е за равнището на полемиката ”.

Здравко Димитров предвижда, че рано или късно този обект ще стане. Може и след 2,5, 10 години, само че пробив ще има, отсече кметът.

Снимки от Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР