Експерти, които от години проявяват интерес към извънземните цивилизации, смятат,

...
Експерти, които от години проявяват интерес към извънземните цивилизации, смятат,
Коментари Харесай

Специалисти: На Луната е тествано ядрено оръжие, вижда се гъбата от експлозията

Експерти, които от години демонстрират интерес към извънземните цивилизации, считат, че не е изключено преди доста време на Луната да е тествано мощно оръжие, което мощно прилича нуклеарното. Според уфолозите, изкуственият сателит на Земята е най-хубавото място за провеждането на сходни тествания. И не изключват оръжието, което е било изпитвано, да е в пъти по-мощно от нуклеарното.

Днес експертите споделят информация за това по какъв начин със сателит до Луната могат да бъдат изпратени нуклеарни бойни глави, с цел да бъдат тествани. По този метод ще се избегне изцяло нездравословното въздействие, което гърмежите ще окажат на Земята и на цялото човечество.

На фотоси на Луната може ясно да се види изключителна особеност под формата на гъба, която поражда вследствие на нуклеарен гърмеж. Според някои експерти това може да е паднал астероид, само че нито едно небесно тяло не може да аргументи изхвърлянето на такова огромно количество пушек и пепел.



Любителите на тайните теории считат, въпросната особеност е дело на извънземните. Уфолозите приканват всички хора да се замислят над това какъв брой огромна заплаха можем да чакаме, откакто гърмежите на повърхността на спътника бъдат прекъснати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР