Експертът по връзките Луан Уорд издаде кои са 5-те типа

...
Експертът по връзките Луан Уорд издаде кои са 5-те типа
Коментари Харесай

Как да срещнете единствения: Има цели 5 типа необвързани

Експертът по връзките Луан Уорд издаде кои са 5-те вида необвързани хора и за какво е толкоз значимо първо да знаете чудесно към коя категория спадате преди да излезете на среща. 

" Типът необвързани, към който спадате, играе основна роля във всяка една ваша връзка и на първо място би трябвало да сте наясно със себе си и тогава можете да определите кой ви притегля и да откриете единствената, безконечна обич ", споделя Уорд. 

Тя е безапелационна, че само, когато откриете към коя категория принадлежите, ще можете да срещнете човек, който да бъде съвършената половинка за вас. А ето кои са типажите:

 мъж

Родителят

Този вид хора търсят някого, за който да се грижат, напряко да си го кажем, те обичат да покровителстват и да бъдат като родител за половинката си. Но несъмнено желаят да получат същото отношение от отсрещната страна, в противоположен случай се усещат изтощени и неоценени. 

Вятърничавият

В началото всичко може да ви се коства прелестно с подобен човек - нормално този вид хора са занимателни и с тях в никакъв случай не е скучно. Отношенията обаче се объркват тотално още в първия миг, в който изгубят интерес. Най-плашещото е, че те знаят по какъв начин да продължат напред по най-бързия метод. Ако вие не сте от този вид, то тогава непрекъснато ще се чувствате комплицирани в тази връзка и в никакъв случай няма да знаете тъкмо къде сте. И да - несъмнено ще ви заболи, когато започнете да виждате, че към този момент не представлявате интерес за тях. 

Капитанът 

Независимо дали го вършат съзнателно, или не тези хора не изпускат контрола. Те са очебийно водещата фигура във връзките си, управляват хода на връзките и знаят по какъв начин да реализират задачите си. Обикновено Капитанът няма да допусне любовта, колкото и да е мощна и изпепеляваща тя, да го отклони от значимите инициативи в живота. Той има такива и в кариерата и в персоналния си живот. 

 мъж

Любовният запалянко

На пръв взор може да ви наподобява, че е като сбъдната фантазия да бъдете по отношение на този човек. Истината е обаче, че този вид хора доста постоянно оставят половинките си с разрушени сърца. Те не всеки път споделят какво тъкмо им се върти в мозъка, което постоянно води до комплициране и проблеми. 

Пазачът

Този вид хора обичат да се грижат за половинката си, да оказват помощ, само че в действителност най-после се оказва, че те самите чакат да бъдат огрижвани. Затова доста постоянно връзките им завършват, тъй като не са получили покровителството, което са очаквали от другия човек.

 

Бонус: Луан Уорд поучава още да обърнете внимание и на два вида, които доста си наподобяват, най-много по това, че и двата сигурно ще разбият сърцето ви и не можете да очаквате сантиментално бъдеще с тях:

Играчът

Този вид хора са извънредно харизматични, самоуверени и поддържат усърдно външния си тип. Никой не може да им устои елементарно. Много е значимо да запомните и да забележите, че те обичат да се съревновават с другите и за тях е най-важна успеха. С две думи - този вид е единствено за броя и ще направи безусловно всичко, с цел да сте следващото име в листата му. 

 мъж

Вечният ерген

Обикновено тези хора са сполучливи, наподобяват великолепно, не са влизали в брак или пък са разведени от далечни времена. За сметка на това обаче, имат богат опит в срещите и надали ще можете да чуете от тях, че са имали дълга връзка. А в случай че си помислите, че можете да планирате женитба с тях, те няма да ви откажат. Само че ще го оставят за незнаен миг в бъдещето. Няма да чуете " в никакъв случай ", само че сигурно ще чуете " не в този момент ". Те са необвързани по лично предпочитание и в никакъв случай не се обвързват дълготрайно. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР