Експерт по йога може да достигне оргазъм без никакво докосване!

...
Експерт по йога може да достигне оргазъм без никакво докосване!
Коментари Харесай

Експерт по йога достига до оргазъм без никакво докосване

Експерт по йога може да доближи оргазъм без никакво допиране! Тестовете и проучвания потвърждават, че дамата може да се сложи в „ непрестанно “ положение на възбуденост без каквато и да е физическа стимулация!

Жените могат да се научат да реализират оргазъм без каквото и да е допиране, считат учени, откакто изследват случая на преподавател по йога.

По време на серия от проби Каролин Царски съумява да им потвърди, че може да се сложи в „ дълготрайно положение на оргазъм “ без никаква физическа стимулация.

 оргазъм

Г-ца Царски изяснява по какъв начин след седем години упражняване на тантрическа йога е получила първия си импровизиран оргазъм – до момента в който е гледала филм за Буда.

" Беше изцяло несексуално ", споделя възпитаничката на Лондонското учебно заведение по стопанска система. " Показваха онази сцена, в която той получава прояснение и ненадейно тя стига до края.

След това тя стартира да „ кулминира “ и в други " инцидентни " контексти, като да вземем за пример в заведения за хранене или даже вървене по улицата. Сега, в допълнение към непредвидените оргазми – които тя е в положение да прикрие, в случай че е на обществено място, като " насочва силата във вътрешността " и " не разрешава треперенето и гласовете " – тя също е в положение да „ го накара да се случи когато и да е “.

 оргазъм

Оргазмите ѝ могат да продължат дълго време – по време на тестванията да вземем за пример те са цели пет за 10 минути. „ Мога да продължа и още, само че избирам да не го върша “, споделя госпожица Царски, на 33 години, от Естония. " Твърде ми е интензивно. "

За да ревизира истинността изказванията ѝ, неврологът Джеймс Пфаус мери равнищата на хормона пролактин в кръвта на госпожица Царски преди и след тези " енергийни оргазми " и открива, че те се усилват, откакто тя доближи кулминационната точка.

 оргазъм

Професор Пфаус от Карловия университет в Прага споделя: " Що се отнася до освобождението на пролактин, това в действителност е основното изобретение. "

„ Има няколко оповестени публикации, които демонстрират, че освобождението на пролактин е категоричен „ маркер “ за оргазъм, като изключва аденом на хипофизата (нераков тумор), или лактация (когато дамите създават мляко).

„ Идеята на проучването е да се види дали нейните оргазми са „ същински “, което значи, че ще бъдат съпроводени от повишение на пролактина по-късно. Няма по какъв начин по избор вашият пролактин да се усили.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР