Ексклузивно за Събуди се говори Христо Петров - Ицо Хазарта

...
Ексклузивно за Събуди се говори Христо Петров - Ицо Хазарта
Коментари Харесай

Ицо Хазарта каза дали би станал министър на културата

Ексклузивно за „ Събуди се ” приказва Христо Петров - Ицо Хазарта - за първи път и като народен представител. Този път обаче изявлението излиза от студиото и влиза в залата на неговия първи концерт като депутат. 

„ Имах предложение да вляза в изпълнителната власт. Причината да не го приема, е че познавам опциите си и считам, че на този стадий не бих бил потребен там ”, посочи той.

На въпрос дали би станал министър на културата, той отговори: „ Не, не бих станал, тъй като опитът ми не стига за такава служба. Със сигурност това, което съм правил през годините, би ми помогнало да съм потребен в тази сфера ”, посочи депутатът.

Силно усещане в първия ден на Народното събрание на Хазарта му създали дейностите на част от депутатите, до момента в който тирада е произнасял президентът Румен Радев.

„ Наблюдавах една парламентарна група - вляво от мен. Докато Радев говореше, те си приказваха, говореха си по телефона. Един даже нещо търсеше в носа си. Човек изпада в изключително състояние, когато гледа това ”, изясни Петров.

Рапърът показа, че е сигурен, че огромна част от хората ще трансформират отношението си към него. „ Наясно съм, че ще би трябвало да платя тази цена. Ще си коства, в случай че съумея да свърша смислени неща, в случай че остана правилен на съвестта си и некорумпиран ”, съобщи той.

„ Стана ми доста готино ” - по този начин той сподели, че се е чувствал, когато е станало ясно, че е победил Корнелия Нинова и Бойко Борисов в 25 МИР в София. Истинското наслаждение обаче щяло да пристигна, когато успее да свърши нещо потребно.

„ Не съм виждал хора като Кирил Петков и Асен Василев в българската политика до момента. Аз им имам вяра и считам, че те са способни да създадат в действителност огромни промени ”, добави депутатът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР