Зад кулисите на телевизионния фестивал в Единбург: Louis Theroux, съперник на Traitors и Kardashians дълбоко гмуркане

...
Екипът от Backstage - филмовият и телевизионен подкаст от Sky
Коментари Харесай

Екипът от Backstage - филмовият и телевизионен подкаст от Sky News - беше там и това бяха техните пет най-големи извода от събитие.

Изображение: Louis Theroux

Louis Theroux играеше на сигурно, докато обсъждаше... не играеше на сигурно

В предишни години в лекцията на MacTaggart Михаела Коел говори за расизма и сексуалното насилие, което Имах опит да работя в индустрията и писателят Джак Торн използва времето си на подиума, за да критикува бизнеса за това как се отнася към хората с увреждания - както зад, така и пред камерата.

Миналата година журналистът Емили Мейтлис говори за предизвикателствата, пред които са изправени журналистите, когато отразяват Доналд Тръмп, Брекзит и популизма.

Теру обаче беше по-малко пренебрежителен, като призова телевизионните шефове да продължат да избягват да играят на сигурно в епоха, когато понякога може да им е по-лесно за да го направите.

Подкаст зад кулисите: Специален телевизионен фестивал в Единбург

Справедлива бележка, но може би не новаторската реч сме свикнали да очакваме от основната лекция на фестивала.

Изображение: Coleen Rooney The Real Wagatha Story. Снимка: Ben Blackall/Disney+ 2023

Wagatha Christie продължава да принуждава

Знаем, че документален филм за Колийн Рууни и публикацията в Instagram, в която тя обвини бившата си приятелка Ребека Варди в изтичане на истории за нея to The Sun идваше в Disney+ за известно време.

Но сега първият кратък поглед на сцената преди надписите за беше споделен в сесия в Единбург.

Трите части сериалът обещава да разкаже историята на Колийн чрез интервю с нея и нейния вътрешен кръг.

Жената зад него, Джулия Нотингам, каза, че челюстта й е „на пода“, след като говори с Колийн за първи път и ние заподозрените зрители ще бъдат по същия начин, когато документът излезе тази есен.

Изображение: Клаудия Уинкълман стиска своята BAFTA за предатели

Новото предложение на ITV за феновете на предателите

Сред съобщенията от ITV на фестивалът беше ново шоу Fortune Hotel.

Заснет в Карибите със Стивън Манган като домакин, ще види 10 двойки състезатели, всяка от които ще получи куфарче, което или съдържа паричната награда, ранно освобождаване или нищо на всички.

Серията ще види състезатели да се мамят един друг и да си разменят случаи – когато комисарите използваха думата „уловка“, докато го описваха, веднага разбрахме, че това ще е за феновете на The Traitors (който между другото спечели награда за най-добро забавление на фестивала).

Изображение: Сара Ланкашър в Хепи Вали. Снимка: BBC

Новите предавания на писателката на Happy Valley Сали Уейнрайт

Третата и последна серия от Happy Valley беше истински хит, когато се излъчи в началото на годината.

На телевизионния фестивал кратка актуализация за историческото шоу на писателката Сали Уейнрайт The Ballad of Renegade Nell за Disney Plus, за жена от магистрала със суперсили, беше просто, че все още се произвежда.

Въпреки че BBC обявиха, че също има ново шоу, идващо от Уейнрайт, Hot Flush се описва като „празник на жени на определена възраст“, ​​които се събират, за да сформират пънк група.

Подобно на Happy Valley, драмата от шест части ще бъде действието се развива в Западен Йоркшир.

Изображение: Семейство Кардашиан в ранните им дни. Снимка: Питър Брукър/Shutterstock

Скай копае дълбоко в Кардашиан

По време на техния панел в Единбург Sky обяви няколко нови шоута, включително документален филм за природата, фокусиран върху звука със сър Дейвид Атънбъроу и втората серия от Funny Woman на Джема Артъртън.

Но този, който наистина предизвика интереса ни, беше House of Kardashian, документален сериал, разглеждащ династията на риалити звездите и тяхното влияние и въздействие.

Използвайки интервюта - включително едно с Кейтлин Дженър - и непоказвани досега архивни кадри, това обещава да бъде обмислен поглед към едно от най-разногласните семейства в популярната култура.

Чуйте повече от фестивала на най-новият епизод на Backstage - филмовият и телевизионен подкаст от Sky News.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР