Екипът на Централния лъч на ДПС начело с председателя Мустафа

...
Екипът на Централния лъч на ДПС начело с председателя Мустафа
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ в Смолян: Новите партии следват модела стани да седна

Екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи отпред с ръководителя Мустафа Карадайъ и ръководителя на АЛДЕ и евродепутат Илхан Кючюк, евродепутатът Атидже Вели дошъл в Смолян, с цел да поддържа претендентите за народни представители на Движението от региона. Водач на листата на Движение за права и свободи в 22-ри Многомандатен изборен регион (МИР) е Хайри Садъков, оповестиха от партията, съобщи Bulgaria ON AIR.

За страдание, установяваме съществено оттегляне от демократичните полезности. Има рецесия на демокрацията и държавността. Ние предупреждавахме, че безцелното ръководство нищо положително няма да ни донесе, за жалост се оказахме прави, декларирал ръководителят на Движение за права и свободи от трибуната в Смолян.

Карадайъ ясно обрисувал облиците на новите партии, като декларирал, че " моделът, който се пробват да вършат - без ясни цели и без ясна стратегия, е модел " стани да седна ".

" Движение за права и свободи е позната в Европа като " Родопската партия ". Защото през годините работим за развиване на дребните обитаеми места в Родопите ", декларирал президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк. Той е бил безапелационен, че от Движение за права и свободи не приказват единствено за развиването на Родопите, а осъществят редица планове.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР