Екип от изследователи, ръководени от Александра Дубинская от медицинския център

...
Екип от изследователи, ръководени от Александра Дубинская от медицинския център
Коментари Харесай

Учени: Лекарите трябва да започнат да предписват вибратори на пациентките си

Екип от откриватели, ръководени от Александра Дубинская от медицинския център " Сидър-Синай “, твърди, че лекарите би трябвало да стартират да предписват регулярно вибратори на своите пациентки, защото медицинските изгоди от използването им са обилни. В научния си труд, оповестен в The Journal of Urology, експертите разказват своето метапроучване на проучванията, отдадени на здравните резултати на вибратора при дамите, и излагат тезата си за какво считат, че е време да стартираме да гледаме на тях като на устройства за здравна терапия, пише Medical Xpress, представени от " Obekti ".

Предишни проучвания откриват, че честото мастурбиране при дамите може да има позитивни резултати върху здравето – както физически, по този начин и душевен. В своето ново проучване експертите означават, че са осъществени напълно малко изследвания на ролята на вибратора като помощно средство за мастурбиране и дали потреблението му може да окаже позитивни резултати върху здравето. 

В своя разбор откривателите откриват, че съществуват голям брой изгоди от регулярната приложимост на вибраторите. Така да вземем за пример те усъвършенстват здравето на тазовото дъно, понижават болките във вулвата и усъвършенстват цялостното полово здраве. Освен това екипът се натъква на случаи, в които регулярната приложимост на вибраторите усъвършенства инконтиненцията, както и силата на мускулите на тазовото дъно.

Изследователите означават, че потреблението на вибратор по време на мастурбация понижава времето, належащо на дамата да доближи до оргазъм (дори до голям брой оргазми). Друго предходно проучване демонстрира, че съществува връзка сред постоянното достигането до оргазъм, от една страна, и намаляването на равнищата на стрес и подобряването на половото здраве, от друга. Това значи, че потреблението на вибратор по време на самата мастурбация води до по-добри резултати.

Изследователите доближават до заключението, че вибраторите са освен това от елементарни секс играчки – на тях може и би трябвало да се гледа като на лечебни устройства. Нещо повече - евентуално е време експертите, занимаващи се с тазови проблеми и реконструктивна хирургия, а може би даже и общопрактикуващите лекари, да стартират да предписват вибратори на своите пациентки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР