Екатерина Захариева, позната като подходяща за всеки пост на министър,

...
Екатерина Захариева, позната като подходяща за всеки пост на министър,
Коментари Харесай

Борисова послушница с отчаят опит да брани Боршош – убиецът на НДК!

Екатерина Захариева, позната като подобаваща за всеки пост на министър, заради послушанието си, направи презрян и безнадежден опит да прави ПР на загробилия НДК Мирослав Боршош.

Вероятно от високо е спусната директива да се „ величае “ всичко, до което се е докоснал Боршош, без значение от видните зулуми, които лъснаха, а самият той към този момент е клиент на прокуратурата.

„ Европредседателството не е здания, то на първо място е послания и уменията на България да реализира баланс, единодушие, консенсус и взаимност сред европейските страни “, сподели Захариева пред Нова ТВ.

Както писа BNews, политологът проф. Александър Маринов даде безапелационна и точна оценка - Основните послания за българското европредседателство са пределно общи и безсъдържателни.

На фона на това, Захариева с ехидната си усмивка се втурна да брани Боршош и видите ли, трябвало да се изясни, че откакто имало напън да се подписват контракти, би трябвало да се каже от кого е реализиран този напън.

Захариева си вкара автогол с тезата си, че е значимо да се откри дали е имало злоупотреби или не, тъй като това ще спре тази тематика. И по този начин за всички е ясно, че резилът за всички „ бранители “ на Боршош ще станат по-ниски от земята.

И по какъв начин да не се смееш на повърхностните думи: „ В същото време нямаше толкоз доста спор по задачите, които си слагаме, по целта на председателството “.

Г-жо министър, Захариева, вие съществено ли? Да не би да мислите, че опитите за потулването на казуса с Боршош не са по-важни от другояче отчайващите опити да убедите народа, че страната ни е подготвена за европредседателството следващата година? Както се споделя в онази реклама – стига нелепости!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР