Екатерина Неделчева, Вероника Илиева и Весела Сиракова бяха сред първите

...
Екатерина Неделчева, Вероника Илиева и Весела Сиракова бяха сред първите
Коментари Харесай

Какво каза стюардесата от Ергенът за бельото на Блага

Екатерина Неделчева, Вероника Илиева и Весела Сиракова бяха измежду първите дами, които напуснаха сантименталното риалити „ Ергенът “. В студиото на Coolt те споделиха за какво не се е получило с Виктор, има ли мъже в България и дали утвърждават постъпката на Блага, която събу бикините си пред всички в шоуто и ги подари на Ергена.

„ Отпаднах още първата вечер евентуално, тъй като бях по-пасивна. Нямах време да приказвам с него и очевидно не му направих усещане “ – призна Екатерина Неделчева, която при влизането си в риалитито подари на Виктор боксовите си ръкавици.

„ Нямам концепция за какво ме изгони. Нещо в държанието ми или просто не съм негов вид “ – разяснява Весела Сиракова. Тя се е записала за присъединяване, с цел да излезе от зоната си на комфорт, като в действителност не е изключвала разновидността да се влюби във Виктор и „ да ни се получат нещата “.

„ Моят любимец за победителка е Елвира. Сближихме се с нея, тя е доста чист човек, добра е, същинска е “ – добави Весела, съгласно която Александра е най-конфликтната персона от всички.

„ На мен също Елвира ми е любимец. Венета също ми харесва, добра душа е. Вики Тасева също положително момиче “ – показа Вероника Илиева, която при влизането в шоуто изненада всички, като направи шпагат пред Виктор.

Тя е видяла реклама за „ Ергенът “, до момента в който пътува за Сандански. Телефонът й бил единствено с 3% батерия, само че тя съумяла да се запише макар многото въпроси.

И трите дами не утвърждават постъпката на Блага, която събу бикините си пред всички, само че не желаят да я съдят. Мнението им е, че Виктор не харесва настъпателни дами.

Според Весела сериозните мъже са малко, а Катя призна, че първото, което вижда в един мъж, е отношението му към дамата.

Трите дами се забавляват с мненията в обществените мрежи и нямат нищо срещу смешки като „ Баба ми гледа „ Ергенът “ и спря да ме пита по кое време ще се бракосъчетавам “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР