Ех, пролет е, наближава лятото - сезонът на късите потничета

...
Ех, пролет е, наближава лятото - сезонът на късите потничета
Коментари Харесай

Тази подправка, добавена в кафето, топи килограмите неусетно бързо

Ех, пролет е, наближава лятото - сезонът на късите потничета и роклички, банските, късите панталонки. И всички ние мечтаем за плътно тяло без непотребни килограми. Оказва се, че бързо можем да реализираме забележителни резултати - единствено с една фалшификация, добавена в кафето.

Диетологът Лиза Ричардс споделя, че е най-добре да пием кафето си без добавка на захар и мляко, тъй като по този начин няма да одобряваме ненужни калории.

Но е добре да прибавим малко канела в чашката, един път дневно. Лиза споделя, че е схванала какъв брой мощно е кафето в композиция с канела от личен опит.



Всяка заран тя е добавяла чаена лъжичка от тази фалшификация към обичаната си напитка. За един месец е забелязала забележителна разлика в тежестта. Успяла е да смъкна 4 кг и да се освободи от мазнините, които има по корема си от години.

„ Канелата подтиква термогенезата в тялото и по този метод води до размразяване на мастните депа “, изяснява диетологът.



„ Това е развой на загряване на тялото и може да ни накара да изгорим повече калории. “

Тя също по този начин загатна, че това не е вълшебна напитка и че резултатите няма да са забележими без леко поправяне на диетата и въвеждане на физическа интензивност.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР