Египетските хотелиери отказаха да изгонят от стаите си украински и

...
Египетските хотелиери отказаха да изгонят от стаите си украински и
Коментари Харесай

Хотели няма да гонят руски и украински туристи, блокирани в Египет

Египетските хотелиери отхвърлиха да изгонят от стаите си украински и съветски туристи, които не могат да се върнат в родината си заради затваряне на въздушното пространство и останаха в страната. Това съобщава РИА Новости, като се позовава на Министерството на туризма на републиката.

Агенцията споделя в изказване, че пасажерите ще могат да останат в хотели, до момента в който могат безвредно да се върнат в родната си страна. В същото време не се прецизира дали насилственото настаняване ще бъде гратис за почиващите.

Освен това Египетската хотелиерска асоциация прикани притежателите на хотели да не гонят руснаци и украинци и да им обезпечат високо равнище на комфорт. Така в един от хотелите в Шарм ел-Шейх оповестиха, че ще разрешат на украинските туристи да останат гратис до събота, 26 февруари, до момента в който украинското посолство не реши въпроса с евакуацията.

На 24 февруари съветските власти коригираха списъка на южните летища на страната, които краткотрайно преустановиха полетите поради интервенцията в Донбас. Затворени са Геленджик , Симферопол , Елиста , Анапа (Витязево), Краснодар (Пашковски), Брянск , Белгород , Курск (Восточный), Липецк , Воронеж (Чертовицкое), Ростов на Дон (Платов).
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР