Египетската асоциация на туристическите агенции въвежда гореща телефонна линия 19654

...
Египетската асоциация на туристическите агенции въвежда гореща телефонна линия 19654
Коментари Харесай

Почивате в Египет? Вече имате гореща линия за оплаквания и сигнали

Египетската асоциация на туристическите организации вкарва гореща телефонна линия 19654 за недоволства и оферти от туристи, заяви онлайн изданието " Иджипт индипендънт ".

Мярката е обвързвана с желанието на Министерството на туризма и на паметниците на културата за възстановяване на обслужването.

Освен на денонощен телефон 19654, туристите може да подават сигнали и на е-поща:. Действия в отговор на жалбите и недоволствата ще се подхващат неотложно, съобщи заместник-министърът на туризма Гада Шалаби.

Египетските управляващи изискват табели с информация за горещата линия да бъдат сложени на видно място на рецепциите на хотелите, както и в археологическите обекти.

Египет се радва на рекорден брой туристи през първата половина на 2023 година. Над 7 милиона души са посетили през този интервал Страната на фараоните.

Ресорният министър Ахмед Иса разгласи по-рано, че чака общо петнайсет милиона туристи до края на тази година.

Националната тактика за туризма, който е основен източник на задгранична валута за Египет, планува до 2028 година да бъде реализирана задачата да бъдат привличани по трийсет милиона гости годишно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР