Египет не успя да спре изпълнения със звезди отбор на

...
Египет не успя да спре изпълнения със звезди отбор на
Коментари Харесай

Учил като за 6, но получил 2: Героят на Египет знаеше бъдещето, но...

Египет не съумя да спре осъществявания със звезди тим на Сенегал, който завоюва първи трофей от . Садио Мане и компания надвиха над Мохамед Салах и коравите египтяни, а точно това, че двете звезди на Ливърпул се изправиха една против друга, притегли още по-голям интерес към срещата.
Египет сподели доста сърцата игра и представянето на отбора в защита бе на чудесно равнище, с което съумя да се пребори с някои от огромните любимци в надпреварата (сред тях Кот д`Ивоар и домакинът Камерун), само че при третия мач с дузпи в квалификациите шансът им изневери.
А един от героите за Египет на това издание на Купата на африканските народи се бе подготвил повече от добре. Става въпрос за вратаря Мохамед Абубакал, прочут още като Габаски. Стражът се отличи с някои впечатляващи намеси и има съществена роля за това неговият отбор да игра на финала.
За огромния мач той също се бе подготвил за дузпи. На своята бутилка с вода той си бе записал по какъв начин звездите на Сенегал са изпълнили своите последни дузпи. Преди осъществяванията на съответния състезател Абубакал отиваше за къса " консултация " с бутилката.
В последна сметка той позна ъгъла на осъществяване в множеството случаи, само че пък за сметка не това съумя да отрази единствено един изстрел, което се оказа незадоволително, защото неговите съотборници пропуснаха половината от първите си четири осъществявания.
След финала и Абубакал, и неговите съотборници бяха доста смутени. Изключение не правеше и огромната звезда на Ливърпул .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР