Ефективната работа на климатика гарантира не само по-добър микроклимат в

...
Ефективната работа на климатика гарантира не само по-добър микроклимат в
Коментари Харесай

Правете това веднъж месечно и климатикът ви ще работи по-добре

Ефективната работа на климатика подсигурява освен по-добър микроклимат в помещението, само че и по-ниски сметки за ток. За задачата е належащо постоянно да обръщате внимание на филтъра на уреда. Именно там се събират прахуляк, плесен, мухъл, миризми и други нездравословни частици от въздуха. 

За задачата се предлага най-малко един път месечно да почиствате филтъра на климатика ви. Ако живеете на многолюден бул., целесъобразно е даже да го вършиме всяка седмица. Тази рекомендация се отнася и за климатици, които се употребяват във влажни пространства и такива, в които се отделят непрекъснато разнообразни изпарения и миризми (складове, индустриални цехове, кухни). 
 Грешките, които позволяваме при избора на климатик Грешките, които позволяваме при избора на климатик
Изборът на климатик не е лесна задача и постоянно позволяваме неточности, за които по-късно съжаляваме. Ето къде най-често бъркаме при покупката...

За задачата извадете филтъра от климатика, като авансово изключите уреда от електрическата мрежа. Първо почистете праха благодарение на твърда четка или прахосмукачка. 

След това накиснете филтъра в примес от вода и дезинфекционен препарат. Оставете го за 15 минути и изплакнете под течаща вода. Подсушете филтъра деликатно и го върнете на мястото му. След това може да включите климатика и да му зададете стремежи режим на работа.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР