Ефектът на “Промяната в спорта! Ментето спортен министър – шофьорчето

...
Ефектът на “Промяната в спорта! Ментето спортен министър – шофьорчето
Коментари Харесай

Кралев: Ефектът на ПП в спорта е измама – обявиха революционни програми, а парите ги няма

Ефектът на “Промяната ” в спорта!
Ментето състезателен министър – шофьорчето Митко, обявява основаването на две нови пилотни стратегии „ Спортът – метод на живот “ и „ Спортен час “.
Индикативната стойност на средствата, планувани за осъществяване на стратегиите, са надлежно 500 000 лева и 1 000 000 лева
При встъпването в служба на Георги Глушков като министър, се откри, че в бюджета на ММС за двете стратегии не са обезпечени средства за тяхното финансиране.
Една огромна машинация! Обявяваме революционни стратегии, а парите ги няма. „ Вдигаме парите на федерациите ”- само че се оказва, че те получават по-малко от преди! „ Вдигаме парите на клубовете с 10% ”, само че не сме сключили контракти с тях 4 месеца.
Добре, че беше екипът на Георги Глушков, че да стартира да влиза някой лев в касите на клубовете по средата на годината.
По времето на „ неприятните ” от ГЕРБ парите на клубовете се подвигнаха със 100% и всички стратегии бяха обезпечени кадрово и финансово!
Договорите се сключваха в точния момент и парите идваха тогава, когато клубове и федерации имаха потребност от тях! Имаше пари за вложения в спортната инфраструктура, без да се желае самоучастие на спортните организации! Имаше стратегии за футбола, баскетбола и волейбола, които „ Промяната ” спря. Имаше пари за маратони и всеобщ спорт, които ментетата министри стопираха.
Имаше стратегии за финансиране на женската битка, женския бокс и каратето, които ни донесоха златни олимпийски медали и които Гела и Шофьорчето спряха…
Парите в Национална Спортна База отидоха за програмен продукт, създаден за складова база, а тези от програмата за предварителна защита на хазарта в близка до Руди Гела магазинерка от столичен мол.
Парите за реклама на Тотото потънаха в софийското метро…
Такива са министрите на „ Промяната ”!
Руди Гела сякаш се бореше против корупцията в спорта, а се оказа най-корумпираният министър!
Шофьорчето Митко правеше нови безсмислени стратегии, написани от заместника му, упрекнат в корупция, само че се оказа, че няма пари за тях!
От Facebook профила на някогашния министър на спорта Красен Кралев

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР