Ефектът на преследване от едно и също число, наречен също

...
Ефектът на преследване от едно и също число, наречен също
Коментари Харесай

Ако едно и също число ви преследва навсякъде - какво означава това

Ефектът на гонене от едно и също число, наименуван също и " феномен на цифрата ", се отнася до обстановката, когато човек непрекъснато вижда несъмнено число или композиция от цифри, където и да се обърне. Това може да бъде число, което се повтаря в ежедневни обстановки, като числа на часовника, номера на коли, телефонни номера и така нататък

Нумеролози и езотерици считат, че преследването от несъмнено число не е инцидентно събитие.Според тях повтарянето на едно и също число в всекидневието на даден човек носи особено обръщение или има връзка със събития в техния живот. За скептиците пък е добре да знаят, че това не са елементарни съвпадения, а криптирани послания от висши сили, знаци, известия, предизвестия от ангели пазители, твърдят експерти.

Гадателката и езотерик Рена Яндар споделя пред Wday.ru, че честата поява в всекидневието на човек на несъмнено число не би трябвало да се подценява. Ето какво значи всяко от тях, в случай че то стартира постоянно да се появява пред очите ви:



1
Едно е началото на всяко деяние в живота. Комбинациите с него са скрито обръщение, че Вселената ви чува и скоро ще ви помогне. Основното нещо е да имате самообладание и да изчакате специфичния миг. Вслушвайте се в гласа на разсъдъка и не действайте безогледно. Бъдете рационални, не нарушавайте разпоредбите и законите, тогава висшите сили ще ви покровителстват. Редовните съвпадения с цифрата 11, 1111 1111 и така нататък, изключително появяването му повече от два пъти поред, могат да значат кармични задания, които би трябвало да бъдат изпълнени. Това, което ви тревожи, е неизбежно и изпратено като житейски урок, който ще се повтаря, до момента в който не го научите.

2
Две значи двоен резултат - обстановката може да се развие както добре, по този начин и неподходящо, тъй че претегляйте решенията. Комбинации от числата 22, 222 или 2222 демонстрират значима концепция, която скоро ще играе основна роля в живота ви. Особено постоянно тези цифри могат да се демонстрират на учени, геолози, археолози, писатели или художници. Когато видите цифри, съдържащи двойки, това е предизвестие от ангел-пазител, че би трябвало да внимавате и да не бягате по тъничък лед.



3
3 е цифрата на творчеството или креативното начало. Така или другояче, това е акт на съзидание. Комбинацията 33 ще бъде изключително мечтана за хора, които мечтаят да имат деца, защото значи попълване в фамилията. Виждането на огромен брой тройки, както независимо, по този начин и в композиция с други цифри, е шанс. Едно съкровено предпочитание може да се сбъдне доста скоро и елементарно. Също по този начин тройката значи непредвидена поддръжка извън, помощ от другари и родственици, появяването на покровител.

4
Символ на непоклатимост и убеденост. Комбинации 44, 444 или 4444 значат напъните, които ще би трябвало да положите, с цел да постигнете това, което желаете. Но не мислете, че работата ви ще остане незабелязана. Вие сте под надеждната отбрана на небето и сте заслужили позицията си. Всички външни закани ще ви заобиколят. Особено в случай че вземете и някого под своето крило. Колкото повече запаси имате, толкоз по-активно би трябвало да ги споделяте с други хора, тъй като единствено това ще ви направи същински щастливи.



5
Числото 5 има нестабилна сила. То е знак е за придвижване, блян напред, развиване. От една страна, това число значи мощно предпочитание за напредък и надграждане, само че повтарящата се петица тласка човек към завършения и прави дейностите импулсивни и недомислени. И колкото повече петици, толкоз повече пристрастености ще кипят и пропуските ще стават по-често.

Комбинации от 55, 555 или 5555 могат да значат бързи промени в фамилията и кариерата, промяна в обкръжението и вътрешния свят, огромно предпочитание да се промени настоящото положение на нещата и даже революционно отношение. Колкото повече цифри, толкоз по-силна ще бъде движещата мощ, само че не забравяйте, че всичко има своята цена. Не бързайте да се отказвате от това, което имате, в гонене на илюзорно благополучие.

6
Знак на пацифизъм - цифрата оказва помощ за подписване на мир и преустановяване на спор. Комбинации 66, 666 и 6666 приканват да обърнете внимание на духовните полезности и да се издигнете над ежедневните проблеми. Противно на общоприетото разбиране, цифрата 6 и неговите комбинации значат духовно израстване и попечителство. Ако видите тези цифри, само че духовните ви полезности надалеч не са високи, смятайте ги за предизвестие: в случай че не измененията решението си и не поемете по пътя на корекцията, ще има проблеми. Време е да хармонизирате потребностите на тялото и душата.

7
Демонстрира, че човек скоро ще реализира задачите си и приемането на заслужени резултати е близо. Комбинации 77, 777 или 7777 ще бъдат мощна поддръжка в най-трудния миг, когато човек е изпаднал в обезсърчение и търси някакъв знак от горната страна с цялото си създание. Мнозина считат седем за магическо число и съзнателно се обкръжават с комбинации, съдържащи това число. И с основателна причина: седемте доближават чудесата и приказват за тяхната наложителност - няма значение дали сте подготвени за тях, или не.

8
Осмицата дава на човек сила, отлична вътрешен глас и невероятни качества, оказва помощ в сложни обстановки. Комбинации от 88, 888 или 8888 може да значат непредвидени финансови облаги и огромен бизнес триумф. Но в случай че сте небрежни и употребявате тези пари или триумф безразсъдно, те ще си тръгнат толкоз бързо, колкото са пристигнали. Затова се пробвайте да контролирате разноските си и не правете импулсивни покупки. Но осмица, обърната встрани, или знак на безконечност, би трябвало да се пояснява като нужда от вътрешен разбор - вие сте комплицирани, обикаляте в кръг и не виждате излаз. Не се вкопчвайте в асистенти, а мислете със личната си глава и се пробвайте да погледнете проблематичния въпрос извън.



9
Номерът е сложен. Девет акумулира силата на други цифри и може да сътвори чувството, че не сте по-различни от другите. От една страна, скромността е положително качество. Но за тези, които желаят да имат сполучлива кариера или да реализират огромни неща в живота, няма да е елементарно да осъществят упоритостите си. Комбинации от 99, 999 и 9999 служат като предизвестие, че е належащо да спрете в точния момент и да приемете провалянето, да преглътнете гордостта си и да се подчините на събитията. Гордостта може да провокира яд и за попречи на ясното мислене. Ето за какво, в случай че започнете да срещате деветки, пробвайте се да се успокоите и да се държите по-сдържано към другите.

0
Символ на безкрайността. Нулата дава мощ и сила, а също по този начин въплъщава самата същина на вечността. Две нули значат, че сте на прав път и самата орис сочи в вярната посока, не спирайте. Комбинацията 000 е сигурен знак, че сте обичани, а 00:00 може да значи както разумния завършек на стадий от живота и началото на различен, по този начин и времето за осъществяване на желанията. Нулата е празнина и в същото време циничен кръг, тъй че обръщайте внимание на комбинациите от елементарни цифри и нула. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР