Ефекта е много силен и винаги работи. Резултатите са потресаващи.

...
Ефекта е много силен и винаги работи. Резултатите са потресаващи.
Коментари Харесай

След прочитането на тези думи в живота ви ще се случат прекрасни събития

Ефекта е доста мощен и постоянно работи. Резултатите са потресаващи. След като прочетете тази молитва, в живота ви ще настъпят същински чудеса – прелестни събития,   които  даже не можете да си визиите.

Може да се обадят далечни родственици, които желаят ви дарят част от имуществото си, може да бъдете поканени да започнете нова работа с извънредно висока заплата, или просто някой човек е решил да ви направи подарък, който ще промени живота ви.

Молитвата е належащо да се чете заран и вечер, в полусънно положение. Четете я един месец (въпреки че резултатите от време на време идват по-рано). Аз съм я употребявам в живота си 3 пъти (и всичките 3 пъти получих невероятни резултати). Последния път, когато бях доста обезверен, с мен се случиха такива неща, които трансформираха посоката на живота ми към по-добро. С мен се случваха същински чудеса, в които елементарният човек, живеещ спретнат живот, е мъчно да повярва.

Даровете на Бога – са моите блага. Аз употребявам всеки миг от деня. С мен са Божествената естетика, мир и обилие. Божията обич излиза от мен, благославя всеки, който попада в моето обграждане. Божествената обич ме лекува в този момент. Не се багра от зло, тъй като Бог е с мен. Аз постоянно съм бил заобиколен от свещения ореол на Божествената обич и мощ. Аз настоявам, усещам, знам и имам вяра уверено и положително в това, че очарованията на Божествената обич и зоркост насочват, изцеляват и се грижат за всички в фамилията ми и за тези, които аз обичам.

Аз прощавам на всички и откровено излъчвам Божествена обич, мир и благожелателно за всички хора, без значение от това къде са те. В центъра на моята същина царува мир, това е мир  на Бога. В тази тишина аз усещам Неговата мощ, ориентиране и обич на Неговото Свято Присъствие.

Аз по Божествен метод се напътсвам по всичките ми пътища. Аз съм чисто русло за Божията обич, истина и хубост. Аз чувствам по какъв начин през мен протича Неговата река на мира. Знам, че всичките ми проблеми се разтварят в мозъка на Бога. Пътищата на Бог – са мои пътища. Думите, които приказвам, стигат там, където ги адресирам. Аз се веселя и възвеличавам признателност, разбирайки, че ще получа отговор на молитвата си. И това е по този начин ”.

Прочетете откровено, с възприятие тази молитва. И вие напълно несъмнено ще получите невероятни резултати. Тази молитва е универсална. Подходяща е за всеки и ще помогне за възстановяване на живота.

Тази молитва е от книгата “Магическата мощ на разсъдъка ” от Джоузеф Мърфи

Инфо: http://evolife.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР