Едва вчера обърнахме внимание на Fatman и изненадващия факт, че

...
Едва вчера обърнахме внимание на Fatman и изненадващия факт, че
Коментари Харесай

Когато наемен убиец тръгне по петите на Дядо Коледа

Едва през вчерашния ден обърнахме внимание на Fatman и изненадващия факт, че филмът е категоризиран като 18+, което е много необичайно за коледен филм.
 Мел Гибсън, Fatman и категоризирането на кино лентата за Дядо Коледа като 18+
Мел Гибсън ще бъде нечовечен и псуващ Дядо Коледа

Очакваме Fatman с неспокойствие

Тогава си пожелахме (не посредством писмо) скоро да забележим и филмов откъс на кино лентата, с цел да добием по-ясна визия какво тъкмо ще съставлява филмът. И не щеш ли желанията се сбъдват, тъй като единствено няколко часа по-късно беше пуснат трйлърът на Fatman.

Това, което знаехме преди него, се удостовери. Действието ще се върти към това по какъв начин едно момче получава на Коледа въглен вместо стремежи подарък. И това го ядосва дотам, че взема решение да потърси услугите на наемен палач, който да откри Дядо Коледа (Мел Гибсън) и да му види сметката.

на Окт 7, 2020 в 11:28 PDT

И белобрадият дъртак сигурно не е това, което сме привикнали да виждаме в коледните филми. Той е нападателен (млати много съществено боксова круша, стреля с оръжие без проблем) и даже подписва съмнителна договорка с военните.

От филмовия откъс виждаме, че му е писнало от призванието и когато наемният палач го намира, излиза наяве, че той не е първият, който се пробва да го убие. Хо-хо-хо! Този филм в действителност ни подхожда.

Очаква се Fatman да тръгне в определени кина от 13 ноември, а от 17 ноември да стане наличен за стримийминг.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР