Едва на 21 години е починал попфолк певецът Денис Теофиков.

...
Едва на 21 години е починал попфолк певецът Денис Теофиков.
Коментари Харесай

Надежда на попфолка почина само на 21 години

Едва на 21 години е умрял попфолк артистът Денис Теофиков. Звездата на " Пайнер " е наследник на известни музиканти, а самият той прохожда на сцената с сполучлив дует с Цветелина Янева, по-късно и с колежките си Емилия и Малката, оповестява " Марица ".

Неговите сътрудници Лорена и Антонио споделиха в мрежата а гибелта на младежа.

От " Пайнер " потвърдиха черната новина. В компанията скърбят за загубата на надареното момче, само че не разкриват повода за гибелта му:

" На 21 години ни напусна един от най-хубавите млади реализатори на музикална компания “Пайнер “ – Денис Теофиков. Певецът вечно ще остане в сърцата ни като едно младо и безпределно надарено момче, което за малко се трансформира в кумир за публиката и съумя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма и тотални шлагери, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената безусловно заблестяваше, който той се качи на нея.

Винаги ще помним силата, която той влагаше във всичко, което прави и най-много в музиката, силата, която раздаваше за всички нас.

С доста тъга и горест се разделяме с теб, Денис Теофиков, само че ти оставаш вечно в сърцата ни! Поклон пред паметта ти!

Музикална компания “Пайнер “ и телевизия “Планета “ изрича откровени съболезнования на фамилията и околните на Денис Теофиков! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР