Едва ли ще се запомни с добро този политик, който

...
Едва ли ще се запомни с добро този политик, който
Коментари Харесай

Д-р Даниела Дариткова: Едва ли ще се запомни с добро този политик

Едва ли ще се запомни с положително този политик, който със свидлив пестник приканва за метежи и протест. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова в декларация за новия политически сезон, съобщи организация „ Фокус “.

„ Всички ние сме в тази зала по волята на българските жители като демократично определени вследствие на законни избори. Това, в което сме се клели е да съблюдаваме Конституцията и законите на страната. В тази конституция е ясно е написано, че цялата власт произтича от народа и никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или обособена персона не може да си присвоява държавния суверенитет “, сподели още Дариткова.

„ Всеки политик обаче има избор по какъв метод да осмисли наличието си в политиката и да остане в историята на страната. Едва ли ще се запомни с положително този, който от позицията на високия си пост и воден от персоналните си властови упоритости със свидлив пестник прикани за метежи и протест, поради който се издигат бесилки и се разнасят ковчези “, сподели още доктор Даниела Дариткова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР