Едва до скоро Ален Делон, Джуд Лоу и други актьори

...
Едва до скоро Ален Делон, Джуд Лоу и други актьори
Коментари Харесай

14 синове, чиято красота надминава тази на техните знаменити бащи

Едва до скоро Ален Делон, Джуд Лоу и други артисти разбиваха сърцата на дамите по целия свят. Изглеждаше, че никой не може да затъмни чара и хубостта им. Оказа се обаче, че ново потомство надарени, амбициозни и доста привлекателни момчета, които елементарно могат да се състезават с родителите си, е пораснало и притегли вниманието ни!

1. Джъд Лоу и Раферти Лоу

© Vinnie Levine / MEGA/Mega Agency/East News, © Matt Holyoak / Evening Standard /EAST NEWS

Много хора не знаят, че Джъд Лоу е татко на доста деца – артистът има 5 деца! 23-годишният Раферти Лоу е наследник на Джуд от първия му брак с актрисата Сейди Фрост. След като е наследил фините черти на лицето от татко си, младежът работи като модел от много време и взе участие в фешън ревюта по целия свят. Отделно от това, той е фен на музиката и свири в групат Dirty Harris.

2. Ален Делон и Ален-Фабиен Делон

© Briquet-Hahn-Marechal/ABACA/EAST NEWS, © SCHNEIDER PRESS/SIPA/EAST NEWS

Има ли някой, който може да се състезава с Ален Делон и неговата прелест? Може би единственият човек, който може да го направи, е синът му. Ален-Фабиен е на 25 години и взе участие във филми и работи като модел. От 2015 година младежът е формалното лице на фешън къща Dior. Нещо повече, той се пробва да написа и разгласява първия си разказ „ Расата на джентълмените “.

3. Том Ханкс, Колин Ханкс и Чет Ханкс

© Vinnie Levine / MEGA/Mega Agency/East News, © Joe Sutter/PacificCoastNews/BWP Media/East News, © chethanx / instagram

Том Ханкс има 4 деца, в това число щерка Елизабет Ан и наследник Колин от първия му брак. Последният получи изключителния актьорски гений на татко си и се трансформира в сполучлив артист и продуцент. Чет и Труман Теодор са синове на Том Ханк от втория му брак. 29-годишният чет за пръв път реши да следва стъпките на татко си и филмовите филми, само че наподобява е трансформирал решението си. Днес той композира рап песни. Що се отнася до по-малкия наследник, той поддържа изолиран метод на живот и не обича публичното внимание.

4. Дейвид Бекъм и Бруклин Бекъм

© Fred Duval/MEGA/Mega Agency/East News, © Phil Loftus/Capital Pictures/Capital Pictures/East News

Дейвид Бекъм отглежда 3 сина и щерка. Въпреки младата си възраст, най-големият наследник, 20-годишният Бруклин, към този момент се е опитал в доста сфери. Като дете обичаше футбола и го играеше доста добре, по-късно работеше като модел и артист, само че в последна сметка се озова във фотографията. Днес Бруклин подкрепя известни фотографи и прави фотоси за комерсиални акции.

5. Стелан Скарсгард, Александър Скарсгард и Бил Скарсгард

© Marechal Aurore/ABACA/Abaca/East News, © Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/EAST NEWS, © billskarsgard_/ instagram

Изглежда всички са осведомени с династията на Скарсгард. Стелан е благополучен татко на 8 деца! Много от тях към този момент са обвързали живота си с кинематографията. Въпреки това, 43-годишният Александър, първият наследник на Стелан и 29-годишният Бил към този момент са станали наши любимци. И двамата са търсени артисти.

6. Клинт Истууд и Скот Истууд

© face to face /Reporter/Reporter, © Sheri Determan / WENN.com/agefotostock/East News

Клинт Истууд е различен благополучен татко на мнозина. Актьорът и продуцент има 7 деца. Може би най-известният от тях е 33-годишният Скот Истууд. Като дете момчето демонстрира интерес към актьорството и татко му взема решение да му помогне, като го снима в драмата „ Знамена на нашите татковци “. Днес Истууд младши взе участие в доста огромни планове и има войска от почитатели.

7. Джеръми Айрънс и Макс Айрънс

© Ivan Nikolov / WENN.com/agefotostock/East News, © Evan Agostini/Invision/AP/East News

Синът на известния артист Джеръми Айрънс също реши да разшири династията на артиста. Макс реализира триумфа си след излизането на кино лентата „ Домакинът “, който е основан на романа на Стефани Майер, където той изигра една от основните функции. След това той беше поканен да взе участие в сериала „ Бялата кралица “ и от този момент кариерата на младия мъж от ден на ден се разраства. И с помощта на забележителния си външен тип, Макс беше извънредно издирван модел.

8. Уил Смит, Джейдън Смит и Трей Смит

© AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA/Mega Agency/East News, © PacificCoastNews/BWP Media/East News, © treysmith0011 / instagram

По-малкият наследник на Уил Смит, Джейдън, е прочут на мнозина. Младият мъж се появява постоянно на обществената сцена, занимава се с щедрост, работи като модел и композира музика. В същото време за сина на Уил от първия му брак, 26-годишната Трей, съвсем не се приказва. Въпреки това той също е фен на музиката и се появява във филми. Трябва да се означи, че Уил постоянно е взел участие интензивно в подпомагането на най-големия си наследник в построяването на кариерата му.

9. Кърт Ръсел и Уайът Ръсел

© Evan Agostini/Invision/AP/East News, © 0000466/Reporter

33-годишният Уайът Ръсел е наследник на Кърт Ръсел и актрисата Голди Хоун. Преди няколко години Уайът планираше да посвети живота си на спорта – той играеше хокей професионално. Обаче трябваше да спре кариерата си заради контузия. Днес той се пробва като артист. Той играе основната роля във кино лентата Folk Hero & Funny Guy и взе участие в епизода на поредицата Black Mirror.

10. Пиърс Броснан, Дилън Броснан и Парис Броснан

© Vianney Le Caer/Invision/AP/East News, © Richard Shotwell/Invision/AP/East News, © Cyril Pecquenard/KCS/East News

Синовете на Пиърс Броснан от втория му брак, Дилън и Парис, имаха огромен шанс, да получат положителният тип на татко си. Не е изненадващо, че и двамата млади мъже взеха решение да основат кариера в стилния бизнес. 22-годишният Дилън взе участие в фешън ревюта на марки като Burberry и Yves Saint Laurent, до момента в който 18-годишният Парис си сътрудничи с Dolce & Gabbana. Освен с моделство, Дилън интензивно се занимава и с музика, до момента в който Парис взе участие в снимането на късометражни филми.

11. Бил Пулман и Люис Пулман

© Gilbert Flores/Broadimage/Broad Image/East News, © Everett Collection/East News

26-годишният наследник на Бил Пулман, Люис Пулман, също е решил да посвети живота си на кино лентата. Той стартира с късометражни филми, само че през днешния ден може да бъде забелязан в известни филми като Bad Times at the El Royale и Catch-22.

12. Арнолд Шварценегер и Патрик Шварценегер

© Evan Agostini/Invision/AP/East News, © Gilbert Flores/Broadimage/Broad Image/East News

Синът на Арнолд Шварценегер е бил амбициозно дете от дребен. На 15 години основава лична компания за мъжки дрехи. След това младежът съумя да работи като модел и стана лице на марката Hudson Jeans. Патрик също постоянно е бил привличан от филми и е взел участие във кино лентата Grown Ups 2 и е играл основната роля в сантименталната драма Midnight Sun.

13. Томи Лий и Брандън Томас Лий

© wikipedia, © Wiese/face to face/FaceToFace/REPORTER

Брандън Томас Лий, 23-годишният наследник на актрисата Памела Андерсън и музиканта Томи Лий, освен наследи хубав външен тип от родителите си, само че и креативните им умения. Днес Брандън построява кариерата си като артист и към този момент се е появявал в няколко кино лентата.

14. Никълас Кейдж и Уестън Копола Кейдж

© Tom Belcher/Capital Pictures/EAST NEWS, © westoncage / instagram

Уестън Копола Кейдж има многостранна характерност. На 28-годишна възраст той към този момент е взел участие в няколко кино лентата и се трансформира в известен музикант. Уестън пее в групата, Eyes of Noctum. Вече е женен и самичък е станал татко.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР