Едно от пострадалите деца в катастрофата с училищен автобус край

...
Едно от пострадалите деца в катастрофата с училищен автобус край
Коментари Харесай

Ужасяващи последствия след автобусната катастрофа: Едно от децата е обезобразено и със счупен череп

Едно от потърпевшите деца в злополуката с учебен рейс край Монтана е обезобразено и със строшен череп, оповестява BulNews.

Малко след 7 сутринта, както всяка друга заран, учебният рейс се е отправил към учебното заведение. В региона на село Д-р Йосифово водачът изгубил надзор над ръководството и се забил челно в дърво. В транспортното средство имало 2-ма възпитаници, на 17 и 18 години, а водачът е най-тежко потърпевш.

„ Шофьорът беше незабавно признат в Спешно приемно и от операционния блок. Тежка беше интервенцията, само че приключи наред. 17-годишното дете, което е седяло начело, е с черепно мозъчна-травма с фрактура на лицеви кости, по-обезобразено е от едната страна. Другото дете е в ортопедия с фрактура на бедрена кост “, сподели началникът на отделението по „ Хирургия “ доктор Красимир Каменов.

От болничното заведение в Монтана увериха, че няма заплаха за живота на учениците. Близките на потърпевшите са обезпокоени и търсят аргументите за случая.

Резултатите от направените на водача за алкохол и опиати са негативни. Вероятната причина за злополуката е мократа пътна настилка, от падналия дъжд рано сутринта. По случая се води разследване
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР