Едно от последните летни попълнения на ЦСКА Марселино Кареасо ще

...
Едно от последните летни попълнения на ЦСКА Марселино Кареасо ще
Коментари Харесай

Саша Илич готви изненади за Ботев

Едно от последните летни попълнения на ЦСКА Марселино Кареасо ще се завърне в стартовия състав на Саша Илич за гостуването на Ботев (Враца), написа " Тема спорт ".

Колумбиецът направи мощен дебют с аления екип при успеха с 4:0 над Хебър, а по-късно се включи на равнище от аварийна пейка и против Ботев (Пловдив). Той завоюва дузпата, от която Дюкенс Назон означи победното попадение в Коматево. Кареасо още веднъж ще работи на позицията зад двамата централни нападатели във групировка 3-5-2, която Саша Илич употребява в последните седмици.
 Бамба тренира настрана от главната група на ЦСКА
Бамба тренира настрана от главната група на ЦСКА

Контузията в коляното продължава да основава проблеми на нападателя

Сръбският експерт ще направи най-малко още две промени по отношение на почналите против Ботев (Пловдив). Със сигурност измежду титулярите ще се завърне и Дюкенс Назон, а с огромни шансове да започват от първата минута са още Брадли де Нойер и Маурисио Гарсес. Наказан за срещата във Враца е Амос Юга, който в Коматево получи петия си жълт картон от началото на акцията.

Срещу " канарчетата " наложително бе сменен бранителят Иван Турицов. Той получи удар в глезена, само че тренира пълноценно в последните дни и ще бъде разполагаем на Саша Илич за гостуването на стадион " Христо Ботев ". Не е изключено измежду титулярите да се завърне Мено Кох, който не взе присъединяване в последните три срещи на " армейците ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР