Едно от новите попълнения на Реян Даскалов говори пред клубния

...
Едно от новите попълнения на Реян Даскалов говори пред клубния
Коментари Харесай

Нов в ЦСКА 1948 изуми: Искам да стана шампион тук, да спечелим всички мачове

Едно от новите попълнения на Реян Даскалов приказва пред клубния уебсайт. Той разяснява прекосяването си в софийския тим, след което призна и за доста амбициозни цели и стремежи. Даскалов призна, че желае да стане първенец с ЦСКА 1948, както и че се надява до края на сезона да победи във всички мачове. Освен това той разкри на коя позиция е най-полезен.
" Преминаването ми в ЦСКА 1948 се случи доста бързо, без никакви затруднения. Разбрахме се бързо за изискванията, периода на контракта. Мисля, че направих крачка напред в кариерата си. Избрах ЦСКА 1948, защото за мен това е добър тим, има много качество в състава. Стилът на игра ми подхожда. Искам да оказа помощ на отбора с моите качества.
Амбициите ми постоянно са високи, даже желая да стана първенец. Надявам се да спечелим всички мачове до края и да сме допустимо най-високо в класирането. Продължавам да работя, да давам всичко от себе си и се надявам да стана един от водачите на ЦСКА 1948. В полузащитата мога да употребявам целия си капацитет от качества, до момента в който като десен защитник нямам такава скорост. Целият си капацитет мога да покажа, като отбранителен полузащитник.
Познавам се с всички момчета в тима - или сме били противници, или сме играли някъде дружно. Радвам се, че ще мога да играя с Ивайло Чочев. Според мен има какво да науча от него " - съобщи Даскалов. Съвсем скоро обаче .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР