Едно от неприятните преживявания, които съпътстват почивката ни на море,

...
Едно от неприятните преживявания, които съпътстват почивката ни на море,
Коментари Харесай

Направете това и хавлията ви ще е перфектно почистена от пясъка

Едно от неприятните прекарвания, които съпътстват почивката ни на море, е непрекъснатата битка с морския пясък. В края на ваканцията нормално откриваме, че той е на всички места по нас, в това число и в целия ни багаж, въпреки и да не сме били с него на плажа. Ако за останалите облекла и обувки това не е рисково и казусът се взема решение с едно изтупване, то за плажната ни забрадка нещата не стоят по този начин.

Поради характерната й конструкция, дребните песъчинки се закрепват сред обособените власинки и от време на време остават там дни наред, макар старателното изтупване. А когато става дума за дребни деца или бебета, това може да докара до раздразнение на нежните сектори от кожата. Освен това, морският пясък е извънредно рисков за пералнята, защото минава през отворите на нейния тъпан.
 Задължително изхвърлете тези неща от вкъщи си ПРЕДИ края на лятото Задължително изхвърлете тези неща от вкъщи си ПРЕДИ края на лятото
Безпорядъкът вкъщи е нездравословен за здравето - като се изключи че основава проблеми с хигиената, кара ни да се усещаме безпомощни и докарва стрес. З...

Затова, преди да сте поставили кърпата за пране, я накиснете в солена вода. Изсипете 2-3 супени лъжици сол в леген с вода, разбъркайте, с цел да се разтвори и потопете кърпата. Оставете я да се накисне за 1-2 часа и след това сами ще видите по какъв начин всички песъчинки в нея са се отделили на дъното на легена.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР