Едно от най-цветните лица в сферата на изкуството - Константина

...
Едно от най-цветните лица в сферата на изкуството - Константина
Коментари Харесай

Константина Живова е големият победител в конкурса “MOST” 2023 за съвременно българско изкуство

Едно от най-цветните лица в областта на изкуството - Константина Живова, е огромният победител в състезанието “MOST ” 2023 за модерно българско изкуство!

 Константина Живкова

Картините, които основава са изпълнени с положителни послания, доста цветове и обич. В шестото издание на състезанието “MOST ” за модерно българско изкуство на “Vivacom art hall " надарената художничка сграбчи и първото място. На вдъхновяващото разкриване нощес Константина Живова INLY показа с всички вълнението си и разкри тайната на нейния триумф, а точно: изобразяване всеки ден, без изключения!



С дейното си творчество художничката съумя да се трансформира в едно от най-известните и цветни лица на българската арт сцена. Нейните произведения красят безчет домове, а феновете на изкуството ѝ споделят, че картините ѝ носят послания за обич, топлота, позитивност и благополучие.

Константина Живова INLY има осъществени пет независими изложения в София, три взаимни изложения в Мадрид, участия на огромни интернационалните изложби в Париж, Милано, Инсбрук. Нейни картини имат и биват избирани от съществени ценители, известни персони и доста други.

 Константина Живкова

В състезанието бяха отличени и четирима надарени финалисти: Димитър Грънчаров, Борислава Василева, Катя Танева и дуото Стефания и Елена от “Tornado twins ”.

Всички произведения на артистите са изложени в галерията до 29.07.23 и могат да бъдат посетени в границите на работното време с вход: свободен!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР