Едно от най-красивите млади лица на българското кино – Саня

...
Едно от най-красивите млади лица на българското кино – Саня
Коментари Харесай

Саня Борисова ще участва във Фермата

Едно от най-красивите млади лица на българското кино – Саня Борисова, е първият доказан участник в петия сезон на риалити предаването Фермата по bTV.

Тя ще бъде и един от най-цветните участници, които влизат в борба за 100 000 лева на финала, тъй като ще принесе на село невероятния си метод на живот. А точно – тя е вегетарианец (какъвто беше и последния победител – Дидо от D2), води здравословен метод на живот, не яде изкуствени храни, не е обожател на алкохола, а от две години се е посветила на античното китайско изкуство тай-чи, което я зарежда с сила и поддържа духа и тялото й здрави. Именно бойното изкуство я въодушевява да напише и първия си сюжет за фентъзи филм.

За присъединяване си в тримесечното предизвикването Фермата тя споделя: „ Аз не съм надъхан играч, само че в случай че някой ме провокира на двубой, ще дам най-хубавото от себе си.За мен огромната премия е самото ми присъединяване в тази игра ".

Саня разкри, че се намира в стадий от живота си, който я подтиква да преживее нещо ново, друго и обогатяващо. Традициите и занаятите, които участниците в риалитито усвояват, ще бъдат най-интересното предизвикателство за нея.

„ Впускам се в това начинание с положителни планове. Вълнувам се и се надявам да изживея приятни страсти, да науча повече за себе си и да опозная нови и забавни хора “, добавя Борисова, която направи няколко основни функции във филмите на някогашната си половинка – режисьорът Ники Илиев. Благодарение на тези ленти тя застана един до друг и с кино величия като Микеле Плачидо и Гари Дърден.

От кухнята на предаването разкриват, че напълно скоро ще разгласят и идващ участник след 36-годишната актриса. До старта на Фермата тази есен, всяка седмица ще излиза наяве името на по един играч.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР