Едно от най-интересните признания, който Дейвид и Виктория Бекъм направиха

...
Едно от най-интересните признания, който Дейвид и Виктория Бекъм направиха
Коментари Харесай

Ребека Лус след признанията на семейство Бекъм

Едно от най-интересните самопризнания, който Дейвид и Виктория Бекъм направиха в документалната поредност Bekcham, несъмнено е това за случката на някогашния футболист с Ребека Лус преди близо 20 години. Чухме позицията на съпрузите, само че не и на третата страна в абсурда.
 Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм в Beckham - 20 години след хипотетичната невярност с Ребека Лус
Виктория Бекъм проговори за изневярата на Дейвид Бекъм

20 години след абсурда

Ребека Лус сигурно не е желала името й още веднъж да бъде коментирано във въпросния подтекст, само че едва ли е била осведомена какво ще се излъчи по Netflix и по-скоро е сложена пред приключен факт, зад който стои договорката за милиони на семейство Бекъм. А за нея остава само огорчението от нападките, които още веднъж получава.

Бившият модел наруши мълчанието след излизането на епизода, в който се приказва за нея и. В профила й в Instagram заваляха отрицателни мнения под последните й фотоси, само че все се намира по някой, който да я отбрани и да определи критиките като " отвратителни ".

Лус благодари за поддръжката и съобщи, че се пробва да приема сходни изявления с колкото се може повече комизъм и усмивки. Именно позитивна настройка към протичащото се пробва да демонстрира и със фотосите си, на които е постоянно в положително въодушевление. 
 Дейвид Бекъм и спомените, които желае да изтрие - какво разкри футболистът в Beckham
Кога хората са заплювали Дейвид Бекъм по улиците

Тъмната страна на футбола

Днес някогашната персонална асистентка на Дейвид Бекъм, която направи обществени самопризнания, че двамата са имали интимна спекулация, до момента в който той е футболист на Реал Мадрид, живее умерено в Норвегия. Ребека Лус има брачен партньор и две деца и работи като преподавател по йога и теляк. И всички риалити предавания и обществени изяви, за които преди си умираше, през днешния ден нямат място в живота й, предава People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР