Едно от най-чаканите дербита в Европа този уикенд ще бъде

...
Едно от най-чаканите дербита в Европа този уикенд ще бъде
Коментари Харесай

Мадридското дерби Атлетико – Реал в ефира на MAX Sport 4

Едно от най-чаканите дербита в Европа този уикенд ще бъде в Мадрид, където Атлетико и Реал ще излязат в борба за върха в La Liga. Мачът стартира в 22:00 часа в събота и ще се предава директно по MAX Sport 4. В момента двата тима са в челото на класирането, като домакините са единствено на точка зад „ кралския клуб ”.

Общо девет са срещите от испански футболен хайлайф, които MAX Sport 4 ще излъчи онлайн през почивните дни. С огромен интерес се чака и дуелът сред четвъртия Атлетик Билбао и отбора на Валенсия в събота от 14:00 часа. Гостите сега заемат тринайсето място в класирането с едвам 6 точки от 6 мача и сигурно ще преследват успеха. Атлетик също ще търси наложителен триумф по-късно изненадващото тъждество против новобранеца Леганес в предходния кръг.

В същия ден, само че от 17:00 часа Барселона ще опита да откри своя темп при гостуването си против Хетафе. От неделните мачове внимание заслужава конфликтът сред коравия отбор на Севиля и този на Реал Сосиедад, който заема второто място в подреждането. Мачът стартира в 22:00 часа и още веднъж ще се излъчва директно по MAX Sport 4.

Дербито на кръга в италианската Серия А опълчва Милан против Фиорентина. Мачът ще се играе в неделя от 21:45 часа и ще може да се гледа онлайн по MAX Sport 3. Два от най-популярните тимове на Апенините не се показват безапелационно от началото на акцията – Фиорентина е директно над зоната на изпадащите, а Милан е десети единствено с точка повече от своя противник. Общо седем са дуелите от Италия, които MAX Sport 3 ще излъчва непосредствено, като водачите Интер и Ювентус ще търсят рутинни победи в битката за купата. Нерадзурите гостуват на последния Сампдория в събота от 19:00 часа, а Юве приема предпоследния СПАЛ от 16:00 часа в същия ден.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР