Едно от най-актуалните пловдивски заведения предлага атрактивна музикална програма тази

...
Едно от най-актуалните пловдивски заведения предлага атрактивна музикална програма тази
Коментари Харесай

Актуални певци ще пеят в едно от най-модерните заведения в Пловдив тази седмица

Едно от най-актуалните пловдивски заведения предлага атрактивна музикална стратегия тази седмица. Посетителите на Djanam Steak House Plovdiv ще се насладят на разнообразно меню, марков алкохол, изискана конюнктура и първокласно обслужване.

Парти седмицата започва още на 16 март /сряда/ с присъединяване на поп фолк певицата Лорена . Кариерата й набра скорост за извънредно малко време и тя се трансформира в един от най-слушаните реализатори в нейния род.



Вечерта на 18 март /петък/ , ще бъде изпълнена с доста гръцки ритми, тъй като за гостите на заведението ще пее Аристос Константину.



На 19 март /събота/ , музикален реализатор ще бъде надарената Симона Заговора. Тя умее да извършва всевъзможен жанр музика, а геният й е завещан от майка й - Глория .



В ресторант Djanam Steak House можете да се насладите на особено подбрано меню с морски специалитети за същински ценители и превъзходни стекове, приготвени от същински началник готвачи.

Едно от атрактивните оферти на заведението, а точно Ню Йорк стекът или " Кралят на стековете " се отличава със мощен мирис и чупливост. Този кулинарен шедьовър е ръчно селектиран и завършен от централната част на контрафилето с превъзходна шарка на говеждото месо.

Направете вашата резервация още в този момент на телефонен номер: 0879 68 68 68



Ето и музикална стратегия в Djanam Steak House Plovdiv за месец март:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР