Едни от най-опасните твърдения, които мъжът може да чуе от

...
Едни от най-опасните твърдения, които мъжът може да чуе от
Коментари Харесай

Всичко е наред: 9 опасни изречения, които всяка жена казва на половинката си

Едни от най-опасните изказвания, които мъжът може да чуе от дамата до себе си: " Всичко е наред ", " Добре, хубаво ".

Опасни защото дамите нормално ги употребяват в самия завършек на разногласието - когато се считат за прави и желаят да накарат мъжа да млъкне.

" Бързам! Дай ми пет минути! ", " Имаш пет минути "  

Тази фраза може да се пояснява по два метода. Ако една жена я е произнесла преди да стартира да се подготвя да излезе от вкъщи си, " пет минути " при нея се равняват най-малко на половин час. Но в случай че на него са му дадени единствено пет минути да гледа първото полувреме на футболен мач, преди да стартира да " оказва помощ в къщата ", бъдете сигурни - ще бъдат тъкмо пет минути и нито секунда повече!

Това си е същинско мъртвило пред стихия. Това „ нищо “ явно значи нещо, тъй че бъдете нащрек. Кавгите, които стартират с „ нищо изключително не се случи “, нормално приключват много неприятно.

 мъж, жена

" Е, добре, давай, продължавай по този начин "

Това е предизвикателство, а не решение. Така че никога не продължавайте!

Тежка, мощна въздишка

Това невербално подстрекателство постоянно се схваща неправилно от мъжете. Силната въздишка за него значи: тя си мисли, че съм цялостен глупак и не схваща за какво даже си губи времето да стои тук и да спори за нищо.

" Всичко е наред "

Едно от най-опасните изказвания, които мъжът може да чуе от дамата. „ Всичко е наред “ значи, че тя отделя време и сили, с цел да разбере по кое време и по какъв начин ще платите за грешките си.

" Благодаря ти "

Ако една жена каже благодаря, не питайте за какво. Просто ѝ кажете - " няма за какво ". Има обаче един тъничък миг: в случай че вместо просто „ благодаря “ чуете от устата ѝ „ доста ти благодаря! “ (като ударението върху думата „ доста “), незабавно би трябвало да забележите тънкия жлъч, който звучи в нейния глас. След това в никакъв случай не казвайте " няма за какво " за нищо на света.

" Няма значение "

Това е грациозен мекушав метод да се изпрати един мъж на майната си.

 жена, мъж

" Не се притеснявай, аз ще... "

Друго заплашително изявление, най-често изречено сега, когато една жена към този момент е помолила мъжа да направи нещо няколко пъти (да изхвърли боклука, да събере чорапите из къщата) и откри, че той даже не е станал от стола си, тя стартира да прави всичко сама.

По-късно тази обстановка ще докара до глупавия мъжки въпрос: " Какво не е наред? " и женския отговор – тежка въздишка със съответния застрашителен подтекст.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР