Една по една се свършват държавните благинки за ментето, което

...
Една по една се свършват държавните благинки за ментето, което
Коментари Харесай

Отнеха на Просто Киро поредна държавна благинка! Демерджиев шкартира денонощната му охрана

Една по една се свършват държавните благинки за ментето, което до скоро се изживяваше като министър-председател на България!

След като Националната работа за защита отзова кортежа от мощни джипки, които обслужваха Кирил Петков в продължение на съвсем 8 месеца, в този момент и Министерство на вътрешните работи резна още една екстра, от която се възползваше цялото му семейство.

Става въпрос за полицейския патрул, който в продължение на месеци непрекъснато дежуреше към жилището на Петкови на столичната улица „Цар Шишман“.

По едно време даже, вместо да борят ширещата се по времето на Бойко Рашков престъпност, и по две коли на Министерство на вътрешните работи охраняваха периметъра към премиерското жилище.

Според живущите в квартала полицейските коли Давали наряди даже в дни, в които Петков и Любимката му Лена били на задгранични командировки.

Патрулите на Министерство на вътрешните работи обаче към този момент са там, където им е мястото – а то сигурно не е пред частния парцел на някогашния министър председател. Откакто Петков към този момент не върти схеми в Министерски съвет, периметърът към жилището му е чист от полицейски коли, оповестява ПИК.

Най-вероятно това е станало с експлицитното единодушие и по разпореждане на новия вътрешен министър Иван Демерджиев. Тези дни пък снимаха Просто Киро, че е сменил джиповете на НСО с Ауди А6. С него той дойде в новата загадка щаб квартира на Политическа партия – 4-етажната мраморна къща на столичната ул. „Чаталджа“ 3, в която живее Асен Василев.

И яките момци, които охраняваха Петков в последните месеци, към този момент са преразпределени по други обекти. Харвардецът в този момент се движи единствено с едно шофьорче и един телохранител.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР