Една от водещите фракции в „Сектор Г“ – „Офендърс“, излезе

...
Една от водещите фракции в „Сектор Г“ – „Офендърс“, излезе
Коментари Харесай

Остава ли Гриша Ганчев в ЦСКА? Поредни му обявиха война: Какво ще става след 15.05….

Една от водещите фракции в „Сектор Г“ – „Офендърс“, излезе с коментар след срамната загуба на обичания им ЦСКА с 0:5 от Лудогорец в Разград. Феновете назовават някои от футболистите „смешници“, а ръководството на клуба „аматьорско“.

Запалянковците зоват за мощна поддръжка от трибуните на финала с Левски за Купата на България – на 15 май (неделя) от 17:00 часа на „Васил Левски“, а след него „какво ще стане – не е значимо засега“.

Публикацията в страницата на „Офендърс“ във „Фейсбук“: 

„Мина малко повече от година, откогато първи изказахме на глас това, което всички, които не са слепи и глухи, могат да видят и чуят. Бяхме жигосани и оплюти най-безцеремонно. Малко повече от година по-късно оставяме вие да прецените кой е прав и кой – крив.

Нямаме желание да сочим с пръст и да навлизаме в елементи даже и след такова оскърбление като снощното, тъй като за разлика от угодните лакеи, имаме героизъм и предвидливост, да осъзнаем обстановката радикално. А тя е – единственото нещо, което има значение за момента, е датата 15.05.

Какво ще стане след нея – не е значимо към този момент. Ние би трябвало да бъдем на този мач не поради смешниците на терена. И не поради аматьорското ръководство. А макар тях. Напук на тях и тяхната неплатежоспособност. За нашата чест. И поради четирите букви, осмислящи всичко – ЦСКА!“.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР