Една от примите на Народния театър Иван Вазов“ - Виктория

...
Една от примите на Народния театър Иван Вазов“ - Виктория
Коментари Харесай

Изненада! Голяма наша актриса обяви съдбовна новина

Една от примите на Народния спектакъл " Иван Вазов “ - Виктория Колева, се сгоди на 63 година Голямата актриса изненада колежките с новината в обществените мрежи, оповестява " Телеграф ".

Самата Виктория описа детайлностите за щастливото събитие: " В края на септември бяхме на Празниците на изкуствата Аполония в Созопол.
-->
Бяхме на плажа с другари, само че те нищо не схванаха, тъй като влязохме в морето единствено двамата и непринудено Емо ми предложи да сключим и църковен брак, защото по соца това не бе позволено. Вчера отидохме в един магазин, от който купихме диамантения пръстен, и ми го постави тъкмо пред църквата " Свети Седмочисленици “.

Венчавката ще е следващата година - в деня, в който се навършват 40 година от сключването на гражданския брак. " На 30 септември ще е, ще забележим в коя църква ще е, към този момент е в " Седмочисленици “, добави звездата от " Пълна лудница “ и сериалите " Порталът “, " Недадените “, " Скъпи наследници “ и " Морска сол “.

А каква е тайната рецепта на дългия брак със сценариста на кино лентата " Гунди. Легенда за любовта “ Емил Бонев, Виктория Колева е безапелационна: " Любовта, не виждам друга загадка “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР