Една от причините за намаляването популярността на CeBIT е почти

...
Една от причините за намаляването популярността на CeBIT е почти
Коментари Харесай

Най-голямото електронно изложение CeBIT е завинаги отменено

Една от аргументите за намаляването известността на CeBIT е съвсем едновременното осъществяване на софтуерния пазар Hanover Fair .

Най-голямото в света интернационално ревю, отдадено на осведомителните технологии и връзките повече няма да отваря порти за посетителите. CeBIT, за което пристигаха над 850 000 гости, повече не съществува. Информацията е на самите уредници на CeBIT, които анулираха ревюто за 2019 година.

Технологичното ревю CeBIT се организираше в Хановер, Германия още от 1986 година, само че корените на събитието могат да се проследят до 1947 година, когато стартира организирането на индустриален панаир-изложение. В края на 90-те и началото на 2000-те години ревюто стана най-голямото в света, привличайки над 850 000 гости годишно. CeBIT бе самобитен знак в областта на осведомителните технологии. Но последно време броят на посетителите доста понижа. През 2018 година те бяха едвам 120 000 души.

Вместо CeBIT, фирмите започнаха да посвещават промишленото ревю Hannover Messe. През последните години пътищата на тези две събития постоянно се пресичаха и това също докара до понижаване на посетителите.

Но за IT промишлеността останаха значително сходни събития: MWC, IFA, CES и Computex.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР