Една от най-успешните българки в чужбина и носителка на множество

...
Една от най-успешните българки в чужбина и носителка на множество
Коментари Харесай

Мисис България Ана Иванова бясна на маските в час

Една от най-успешните българки в чужбина и носителка на голям брой влиятелни трофеи, измежду които и Мисис България - Ана Иванова, написа отворено писмо, ядосана от новата разпоредба за носенето на маски от деца в час. Ето какво написа тя в профила си в обществените мрежи:

" До здравния ни министър и до министъра на Образованието: Мили ми управници, с кой ум вие смятате да задължите децата да носят цели 7 астрономически часа без да смъкват маските си? Има деца с белодробни хронични болести, деца с аутизъм, деца с увреждания, които посещават тези учебни заведения! Как на едно дете с аутизъм или с увреждане ще му обясните, че е наложително да носи  маска в час, какво ще стане, в случай че щерка ми, която е с астма, получи припадък в час, тъй като вие решите да наложите тъпата си заповед? И освен това! Как на един младеж ще му наложите това? Да, едно учебно заведение без детския смях не е учебно заведение, само че не можем и да рискуваме живота на всички педагози и живота на децата ни, казвайки ни всеки ден какъв брой е ужасно на открито! Нещо сами май се опровергавате... Или още не сте усвоили парите от ЕU? Както пазим живота на възрастните, хайде и вие пазете живота  на рожбите ни! ", не крие възмущението си завърналата се от Монако българка.

Тя се надява от ден на ден хора да реагират срещу носенето на маски и ежедневния стрес с насаждане на виновност към тях, че са евентуални заразители на възрастните хора. Но от десетилетия се знае, че носенето на маски от здрави деца дори води до заплаха за здравето им с отглеждане на вируси и бактерии в маските след 30-та минута.

" Кой ще поеме отговорност за вредите, които министрите нанасят върху децата ни? ", пита с яд мисис България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР