Една от най- оживените точки на интерес на Международния технически

...
Една от най- оживените точки на интерес на Международния технически
Коментари Харесай

Високите технологии диктуват модата и в Автосвят Пловдив


Една от най- оживените точки на интерес на Международния механически панаир в Пловдив е спортният болид, планиран от Ричард Мил, който е взел участие във "Формула 1", съобщи кореспондентът на БГНЕС в Пловдив.

Болидът е част от експозицията на компанията за металообработващи машини "Тексимп", а изложбата Автосвят Пловдив на откритите площи притегля гости, които може и да мечтаят за такива високи скорости, само че надали могат да си ги разрешат. Впрочем високите технологии към този момент са присъщи и на нормалните коли, а част от ревюто на автопроизводителите са и асистиращите системи за по-безопасно и удобно шофиране.

Леки и товарни коли, рейсове,микробуси и профилирана техника от последно потомство са показани в изложбата. Интересни са трите продуктови серии на Ford Trucks, камионите Isuzu, All-New Hyundai i30, новите модели на Škoda – Rapid и Karaoqе. Предварителните упования бяха една от сензациите да стане „ Лада Веста “, която е с високо равнище на съоръжение и това се удостовери, най- доста хора се тълпят точно край нея.

„ Автосвят Пловдив 2017 “ се откроява с по-силна бизнес ориентировка. Има повече камиони и пикапи, комунални и профилирани машини, рейсове и микробуси. Например „ Булавто “ показва товарните коли Ford Trucks, камиони и рейсове Iveco. Експозицията на „ Исубус “ включва рейсове и камиони Isuzu, а на „ Автокам “ - рейсове Otokar и камиони КАМАЗ.

Предлагат се гъвкави схеми за лизинг и промоции, с цел да се улеснят компаниите, които желаят да обновят и разширят своя автопарк. Сред най-атрактивните оферти са тези на марките Sitroen, Peugeot, Isuzu, Piaggio Commercial Vehicles, Hyundai, Škoda, Toyota, “Лада “ и други. С персонално създадени лизингови схеми на „ Би Ем лизинг “ може да се купят леки и товарни коли, рейсове и микробуси, профилирана техника.

Изложбата „ Аутотех “ още веднъж предлага всичко за сервиза на колите. Един от забавните експонати е гамата зарядни станции за електрически автомобили за домашно и публично прилагане. Тя е създадена от „ Елпром ЕМЗ “ и също кандидатства за златен орден. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР