Една от най-обичаните гледки на червения килим през последните години

...
Една от най-обичаните гледки на червения килим през последните години
Коментари Харесай

Дъщерята на Джоли шашна всички СНИМКИ

Една от най-обичаните гледки на аления килим през последните години е Анджелина Джоли заобиколена от многочислените си деца. Без потомството си като че ли актрисата към този момент не излиза от вкъщи си, написа jenata.blitz.bg.

Явно една от най-красивите дами в днешно време не може да откри по-добра компания за себе си, с изключение на от време на време музиканта The Weeknd.

Преди дни актрисaта бе съпроводена от децата си на премиерата на новия филм на Марвъл, в който взе участие – „ Вечните “. Там тя е супергероиня, която се бори за правата на дамите и бежанците по целия свят. Така русокоса версия на Анджелина се причислява към огромното семейство на Marvel.

По-интересното обаче бе друго. Една от щерките на Джоли се появи по неочакван метод на аления килим и по този начин съумя несъзнателно да изуми безусловно всички, като ги накара да не стопират да шушукат по неин адрес.

16-годишната ѝ щерка Захира бе решила да открадне рокля от дрешника на известната си майка. Тъмнокожото момиче бе заложило на рокля на Elie Saab, която Анджелина носеше на Оскарите през 2014 година, до момента в който дефилираше с Брад Пит.
 Дъщерята на Джоли шашна всички (СНИМКИ) - 2
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР