Една от най-красивите тенисистки от началото на XXI век разтърси

...
Една от най-красивите тенисистки от началото на XXI век разтърси
Коментари Харесай

Една от най-красивите тенисистки разказа ужасяващи неща!

Една от най-красивите тенисистки от началото на XXI век раздруса света с роман за претърпян смут, след който животът ѝ се е трансформирал в призрачен сън. Анна Чакветадзе, която е двукратна шампионка от Фед Къп и доближи до №5 в света, призна, че нейният живот и този на околните ѝ е бил под сериозна опасност.

„ При завръщането в Москва след присъединяване в един шампионат, всички от фамилията ми си легнахме изтощени. Към 3:00 часа през нощта се разсъниха и видях петима мъже да обикалят дома ми. Носеха маски и тъмни облекла. От другата стая чух вик. Знаех, че това е татко ми и се уплаших “, описа 33-годишната рускиня.

„ Имах възприятието, че всеки миг ще умрем. Тези мъже бяха въоръжени и с нож заплашиха татко ми. Опитах да избягам, само че ме хванаха. Вързаха ме доста крепко и няколко дни по-късно ме боляха ръцете. Принудиха родителите ми да отворят сейфа и взеха цялото му наличие “, добавя Чакветадзе.

„ Баща ми приключи нощта в хирургията, защото му счупиха рамото. Мисля, че обирът е плануван няколко дни. Набелязали са ме евентуално, откакто в медиите са оповестили, че на шампионат в Белгия съм получила безценен часовник от марката „ Ролекс “. На потегляне ми насочиха предизвестие: Продължавай да играеш и печелиш! Ние отново ще се върнем! “

„ След това всеки ден беше един призрачен сън, защото непрекъснато си мислех за този обир. Не съумях да покрия упованията на всички за мощно показване през 2008 година Мислех, че тази мъка в никакъв случай няма да престане. Изгубих игрови темп, губих точки, само че и това сложи началото на края на кариерата ми в тениса “, признава русокоската.

Ужасяващият случай е станал на 18 декември 2007 година Разследването е посочило, че крадците са отмъкнали пари и полезности на обща стойност 306 000 $. Три месеца по-късно са задържани седем обвинени за обира.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР