Една от най-красивите българки озари корицата на престижното списание Vogue

...
Една от най-красивите българки озари корицата на престижното списание Vogue
Коментари Харесай

Българката Мила Христова покори Vogue с блясъка си на корицата му

Една от най-красивите българки озари корицата на влиятелното списание " Vogue " португалския му вид. Това е топмоделът с интернационална кариера Мила Христова, която е щерка на водача на Съюз на демократичните сили Румен Христов. От татко си е наследила високия растеж - 176 см. и има необикновено дълги крайници.

Броят на най-престижното фешън списание " Vogue Portugal " е за декември и януари, а самото то е в Топ 10 в международната ранглиста на изданията.

Изключително ексцентричната визия на топмодела Мила Христова на корицата е предизвикала читателите му да изчерпят тиража съвсем незабавно.

Пробивът на Мила Христова е невиждан за наличието на българка на корицата на този справочник на модата.
свързани новини497865на 24.11.2017
Световната кариера на Мила Христова като топ модел е обвързвана и с началните страници на списанията " Harper’s Bazaar, " " Elle ", " Numero ", " L’ Officiel ". Тя е ипървата българка с два излъчени кино лентата Fashion TV. Както и единствената до в този момент, участвала на празненството на Елтън Джон за Оскарите през 2019 година.

Красивата българска обаче има и забележително обучение, на което е наблягала преди изявите си на подиума. Тя е приключила Lancing College в Англия. Изучавала драма и е държала матура по спектакъл, което доста уверена и при изявите й на подиума, и във филмите, в които се снима. Печели и влиятелни награди за снимка. Владее прелестно и исмапнски, и британски.

Мила Христова е бакалавър по медия, пиар и културология от London University of the arts и магистър по стратегически маркетинг от London school of business and finance. Членува в влиятелни британски клубове, където поддържа близки познанства със международни звезди като Дейвид Бекъм.

Красивата, умна и ослепително образована българка Мила Христова има контракти с организации в Европа,Канада, Англия, Дубай, Южна Африка.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР