Една от най-коментираните двойки в България май отново е сложила

...
Една от най-коментираните двойки в България май отново е сложила
Коментари Харесай

Андреа и Кобрата пак скъсаха

Една от най-коментираните двойки в България май още веднъж е поставила завършек на връзката си, разбра HotArena.

Боксьорът Кубрат Пулев и певицата Андреа са в обтегнати връзки , издадоха пред „ Уикенд ” от обкръжението им.

Андреа не честити рождения ден на обичания си, който бе при започване на май. Кубрат Пулев показа в обществената мрежа всички честитки, които е получил, като имаше даже и от Преслава, само че не и от обичаната му Андреа. Чалга звездата е спряла да харесва фотосите на новия си остарял обичан, а преди не пропускаше да изкаже утвърждението си към всеки негов пост. Същото е ситуацията и при Кобрата, който откакто двамата се събраха, стартира да харесва всяка фотография на обичаната си. От към 10 дни обаче двамата сами укрепват слуховете, че са екс-двойка.

Фолкаджийката още веднъж прекарва всяка свободна минута с най-хубавата си другарка Моника Валериева, а боксьора го няма към тях. „ Андреа таман разгласява на страницата си всички фотоси с Кобрата и още веднъж се изпокараха. Сега й е неловко отново да ги изтрие, а и той не желае да се знае за проблемите и разделите им ”, разясняват от обкръжението на една от най-обсъжданите двойки у нас.

Припомняме, че двамата се разделиха през 2019 година, след 12 години дружно, въпреки през множеството време да живееха разграничени в разнообразни страни – певицата в България, а Кобрата - в Германия. И когато всички чакаха появяването на бебе, боксьорът и изпълнителката ненадейно скъсаха. Преди по-малко от месец те още веднъж се събраха, като Андреа даже загатна, че е бременна.

Преди няколко дни фолк певицата още веднъж популяризира свои разголени фотоси. „ Аз съм свободна и светът е мой “, написа под фрагментите чалга дивата. „ Това, което би трябвало да ни подтикне към деяние е човешкото достолепие: неотменното достолепие на потиснатите, само че и достолепието на всеки от нас. Губим достолепие, в случай че поносим нетърпимото ”, написа под различен гол и обработен с фотошоп кадър пухкавата русокоска. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР