Една от най-известните хотелиерски компании в САЩ е все по-близо

...
Една от най-известните хотелиерски компании в САЩ е все по-близо
Коментари Харесай

Fontainebleau подготвя хотел в Лас Вегас за 3,7 милиарда долара

Една от най-известните хотелиерски компании в Съединени американски щати е все по-близо до построяването на чисто нов курорт за 3,7 милиарда $ в Лас Вегас - курорт, който се приготвя от 23 години.

Фонтенбло Лас Вегас ще бъде сестра на Фонтенбло Маями Бийч - просторен и към този момент емблематичен обект, открит през 1954 година, който се счита за първия американски курорт с дестинация.

Мястото в Лас Вегас ще отвори порти на 13 декември на повърхност от 25 акра в северната част на Лас Вегас Стрип, главно сред западната зала на Конгресния център на Лас Вегас и Сахара. Неговата блестяща монолитна фасада ще се вижда от най-северните завои на трасето на автомобилното съревнование от Формула 1, което ще се организира в Града на прегрешението през идващия месец.
 width=
В град, който се гордее с показността, дебютът на този съответен хотел е огромно събитие - Фонтенбло носи огромна известност на името и е първият нов курорт на Стрип след откриването на Resorts World през 2021 година

Курортът с 3 644 стаи също по този начин съставлява кулминационната точка на 23-годишно пътешестване, почнало за Джефри Софър, ръководител и основен изпълнителен шеф на Fontainebleau Development, когато той купува земята през 2000 година

Строителството на хотела стартира през 2007 година, само че през идната година е спряно заради Голямата криза. В продължение на 12 години постройката стои там, приключена на 70 % - гигантска стоманена каламбура за вицове за прекалено застрояване. Накрая, малко преди пандемията, планът е обновен от голям брой покупко-продажби. Софър и Fontainebleau Development, в партньорство с Koch Real Estate Investments, получават още веднъж парцела през 2021 година и не престават напред с проектите си да довършат започнатото.

Луксозни жилища за хора с високи приходи

Въпреки че всеки курорт в Лас Вегас предлага първокласни жилища за най-големите комарджии, първокласните жилища във Фонтенбло Лас Вегас дават обещание да разкрият ново равнище на грациозност, съгласно извънредна информация, получена от CNN Travel по-рано тази седмица.

Тези 76 жилището - с общото название Fontainebleau Fleur de Lis - ще заемат последните пет етажа на 67-етажната кула. Като се има поради, че Fontainebleau Las Vegas е най-високата обитаема постройка в щата (Strat Tower е по-висока, само че механически не е обитаема сграда), жилищата ще оферират изключителна панорама към Стрип и цялата котловина на Лас Вегас.

Други забележителни характерности в някои от жилищата включват билярдни маси, уелнес стаи и поръчкови италиански кревати.

Президентът на Fontainebleau Development Брет Мъфсън съобщи, че сбирката Fleur de Lis предлага " шестзвездно преживяване ", съобразено с самостоятелните желания, създавайки чувство за домакински уют за всеки посетител.

С горделивост можем да кажем, че Fleur de Lis е шедьовър със смисъл зад всеки подробност и дизайн, и нямаме самообладание гостите да открият какво сме основали за тях ", сподели той пред CNN предходната седмица.

Размерите на жилищата Fleur de Lis варират от 93 кв. метра до върха на лукса: пентхаус с повърхност 930 кв.м. Проектирани от основаното в Лондон студио David Collins, тези пространства се отличават с високи тавани, както и с няколко дизайнерски намека към истинския съвременен хотел Fontainebleau Miami Beach от средата на предишния век.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР