Една от най-често сменяните водещи освободи мястото си във Вечерното

...
Една от най-често сменяните водещи освободи мястото си във Вечерното
Коментари Харесай

Уволниха ли Андреа Банда?! Пишман водещата подлуди БНТ, предаването било ,,нейно“

Една от най-често сменяните водещи освободи мястото си във „ Вечерното шоу “ по Българска национална телевизия, където демонстрираха цели 3 месеца самообладание към нея – Андреа Банда Банда. Уви, тези месеци подарен късмет са коствали нечовечен спад в рейтинга на другояче занимателното предаването.
От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да понижи броя на лапсусите. В последна сметка Андреа се оказала толкоз скучна, че феновете почвали всеобщо да си режат вените пред тв приемника, щом чуели пискливия й глас.
Пишман водещата към момента не е съобщила за уволнението си обществено и продължава да се акцентира като „ tv host “ в обществения си профил. Тя единствено показа, че предаването стопира поради предизборните студиа, ВЪПРЕКИ „ гениалното “ й предложение към управата да продължат излъчването, като канят за посетители политици, вместо актьори. Едва ли е изненада, че всички заедно с хигиенистката от Българска национална телевизия били срещу резила, който Банда Банда желае да аргументи на себе си и шоуто.
Иначе водещата загатна, че скоро ще я забележим да се подвизава в различен ефирен формат, само че не разкри нито по коя телевизия, нито кое е предаването. Според източници от медийните среди, става въпрос за третокласна кабеларка, където никой няма да се впечатлява от бездарното й водене, написа Intrigi.bg.
Андреа си навлече тайфа злобари още като ководещ в „ На кафе “, където даже екипът бе вдигнал ръце от нея. Никой от сътрудниците й не можеше да я понася поради голямото неподплатено самочувствие и грозния й табиет да постанова несъответстващото си мнение непременно.
В Българска национална телевизия ситуацията не било по-различно. Нагло си разрешавала да назовава шоуто „ моето предаване “, а Българска национална телевизия – „ моята телевизия “. Вместо да се скатае в ъгъла, с цел да скрие цялостната си липса на професионализъм, Банда Банда непрекъснато давала ум на продуцента, упорствала за фрапантни промени и подлагала на критика откритите правила.
В последна сметка единственото изобретение, което съумяла да прокара, бил безалкохолният бар в студиото. Може би в действителност най-върховото достижение в другояче неуверената кариера на Андреа Банда Банда.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР