Една от любимките на Слави Трифонов вдигна пищна и тайна

...
Една от любимките на Слави Трифонов вдигна пищна и тайна
Коментари Харесай

Една от любимите жени на Слави вдигна сватба - slava.bg

Една от любимките на Слави Трифонов подвигна обилна и загадка женитба през миналия уикенд. Става въпрос за певицата Люси, която завоюва музикалния формат на Дългия "Музикална академия “Ку-ку бенд” – „ Стани поп-фолк звезда”. Певицата, която съумя да запише дует с Трифонов и песента се трансформира в цялостен шлагер, най-сетне мина под венчило. Тя сподели заветното "Да " на дългогодишната си половинка Андреас.

 undefined

Празненството се е състояло в родината на артиста - Кипър, само че все още нямаме изясненост дали са били поканени български техни сътрудници. Знаем, че са извънредно близки с Джена и Соня Немска, които не са могли да пътуват по това време отвън България.
"Слави е доста сериозен, излъчва някакъв почит и всички се спичат пред него. Аз също в множеството случаи - също. Наистина е придирчив и подобен би трябвало да бъде - има огромен екип и в случай че не е подобен, всички ще му се качат на главата, ще настъпи цялостна безредица ", споделя Люси за Слави, който я направи разпознаваемо лице в страната....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР