Една от големите звезди на Манчестър Сити - Рахийм Стърлинг,

...
Една от големите звезди на Манчестър Сити - Рахийм Стърлинг,
Коментари Харесай

Стърлинг: Дали бих се върнал в Ливърпул? Аз обичам Ливърпул

Една от огромните звезди на Манчестър Сити - Рахийм Стърлинг, който през лятото на 2015 година напусна " Анфийлд ", с цел да се причисли към " жителите ", твърди, че към момента обича Ливърпул и не изключи опцията да се завърне в клуба. Англичанинът се раздели с мърсисайдци по неособено лицеприятен метод, откакто отхвърли да пътува за предсезонното турне на Ливърпул през лятото на 2015-а. Така той форсира прехвърлянето си, който бе на стойност 49 милиона паунда. Поради това почитателите на " алените " постоянно го одобряват студено, когато той играе на " Анфийлд " с екипа на Сити.

В онлайн чат с последователи, проведен от неговата организация в " Инстаграм ", Стърлинг бе непосредствено запитан дали би се завърнал в Ливърпул. Ето какво отговори крилото:

" Дали в миналото бих се върнал? Честно казано, аз обичам Ливърпул. Не изкривявайте нещата, този тим постоянно ще бъде в сърцето ми. Той направи доста за моето израстване, тъй че... ", разяснява Стърлинг, без да довърши до дъно мисълта си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР