Една от големите млади звезди на английския футбол ще има

...
Една от големите млади звезди на английския футбол ще има
Коментари Харесай

Английски национал обвинен в изнасилване

Една от огромните млади звезди на британския футбол ще има съществени проблеми със закона, откакто 19-годишно момиче го упрекна в обезчестяване.

Крилото на „ Челси “ Калъм Хъдсън-Одой - също на 19, бе задържан в ранните часове на неделя след сигнал от вкъщи му, където се появи освен полиция, само че и екип на " Бърза помощ ". Оказа се, че Хъдсън-Одой и момичето, с което са се срещнали онлайн дни по-рано, са нарушили ограниченията и са си организирали частно празненство в жилището на играча.

При идването и прегледа, медицинският екип е записал пострадвания по нея, а полицията задържа футболиста. В понеделник той е бил освободен под гаранция, а в показанията на тийнейджърката написа, че е била изнасилена. Тя евентуално е приела и мощен опиат или упойващо вещество, настояват английските вестници.

19-годишният футболист изкара вируса Covid-19 през март и бе първият състезател в Англия, който призна за това. Инцидентът с момичето и обвиняванията може да окажат сериозен резултат върху кариерата му в напълно ранен стадий от нея.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР